Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, számít a punci kinézete vagy sem? Számít a kinézet, és ha igen, milyen legyen, és miért?
Sziasztok!
Nagyon szépen megkérek mindenkit, hogy ha olvassa a kérdést, és szívesen válaszolna, az kizárólag vagy heteroszexuális fiú, esetleg leszbikus lány legyen, ne pedig hiúsági okokból adódóan lány, aki védi a "sajátját".
Az hogy melyiket választanátok, fakultatív, határozzatok meg ti.(ha már sajnos van ilyen)
Sok ehhez hasonló kérdést látni mostanság. Tegyük az ügy végére pontot.:) Kíváncsi vagyok az ŐSZINTE válaszotokra! Előre is köszi!
Érdekes, én eddig mindig olyat olvastam fiúk részéről, hogy tök mindegy, csak legyen tiszta, és ne büdös.
19/L
Mi lenne, ha egyszer s mindenkorra kotnenk egy egyezseget: megigerjuk, hogy soha tobbe senkinek nem fog szamitani a punci kinezete, ha a lanyok megigerik, hogy soha tobbe senkinek nem fog szamitani a penisz merete!!!:D:D
Egyebkent pont a napokban olvastam egy erdekes felmeresrol, aminek a vegen egy szerintem igen frappans es humoros konkluzio allt: allitolag tobbet koltunk a penisznagyobbitas es intimplasztika fejlesztesenek es kutatasanak teruletere, mint az Alzheimer-kor kutatasara! Ami azt jelenti, hogy baromi szepek es tokeletesek leszunk "azokon" a teruleteken (is), csak eppen nem fogunk emlekezni, hogy miert is kellett ez az egesz...:D:D
A sajat velemenyem pedig: a punci olyan amilyen... a puncit viszont korbeveszi egy lany, egy emberi leny... na, az marhara nem mindegy, hogy milyen!!!
Ezt a választ az ez előtti kérdésre írtam, de ide is jó: Soha nem hasonlítottam össze az eddigi barátnőim puncijait, mindig az éppen aktuális volt a best!!!!
Ápolt legyen, és nem baj, ha teljesen sima. 27/F
Legyen minél nagyobb és kidudorodó a csikló, valamint lógjanak ki minél jobban a kisajkak! Azt imádom, szexi és izgató. Valamint a csajnak is jobb, mert több benne az idegvégződés. Nyalni játszani vele ... hmmm isteni.
A babapunci meg ... nem jön be, nagyon nem tetszik, olyan mintha kislánnyal lennék bleeee....
Nekem igazán mindegy, milyen. De a teljesen borotváltat nem szeretem: amikor felvetette barátnőm, hogy a kedvemért leszedné, teljesen, tiltakoztam. Legalább egy kis csík legyen. Nem ettől ápolt valaki, szerintem.
Nyaláskor, egyéb esetben igazából édes mindegy, ha szőrös, ha nem az, egyáltalán nem zavar - belül úgysem olyan, csak finom, külön személyiség szinte. :D
És van annak valami varázsa, amikor tenyerembe fogom így párom punciját orgazmus után, vagy amikor lágyan, kicsit simogatom, a környéket - nem adja rögtön magát. Olyan, titokzatos, rejtőzködő, puha öl. :)
Nekem valahogy hozzátartozik az emberhez, így én sem borotválom - legfeljebb nyáron a bikinivonalnál, de ennyi elég. És mindketten jól megvagyunk így. Tisztán tudjuk tartani, egyikőnk sem panaszkodott még. :)
Volt barátnőm, akinak nagyobb kisajkai voltak, ott be tudtam vetni a finom harapdálást, szívogatást is - az sem rossz. De egyáltalán nem preferálok semmilyen fajtát sem - mindegyik másmilyen: "makacs tulipán", "mohó barázda" vagy "kibomló rózsaszirmok".
19/L
Ujra es ujra bebizonyosodik,hogy alig van olyan ember,akinek ne lenne valamilyen komplexusa a kulseje miatt.
Tenyleg ennyire jol elnenk,tenyleg ennyire nincs mar semmilyen problemank,hogy az legyen a kerdes,mennyire log ki a kisajak? Oszinten,ki nem sz.rja le?
Ahogy szinte minden mas fiu elottem,en is azt mondom,ez abszolut lenyegtelen kerdes.Nyilvan az extrem dolgok zavaroak lehetnek,de egyebkent a nore figyelek.Ha tetszik,ha szeretem,akkor ugy szeretem,puncistol,mindenestol.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!