Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális ha a vérzésem nyálkás és nagyon sötétt barnaa már szitne fekete?
Figyelt kérdés
még nem kénne megjönni, szexuláis életett élek !! Lehet hogy baj van .!! légyszives normális válaszokat midnenki kérlek titeket előre is köszzii.2011. márc. 31. 15:06
11/15 anonim válasza:
Rákattintasz a sárga borítékra. 1. lépésben felsorol sok kérdést, hogy nézd át (ezzel most ne foglalkozz). Legalul van a 2. lépés, hogy keresés. Ide írj be egy szót (bármit). Kiadja a találatokat, majd szintén legalul azt írja, hogyha nem találtad meg, amit kerestél, akkor felteheted a kérdést. Ekkor rákattintasz a sárga borítékra, és írhatod a kérdést. Jelige lehet pl. a neved, vagy az, hogy pecsételő vérzés stb.
12/15 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
Mert az írásod alapján nem lehetsz több, mint 14.
13/15 anonim válasza:
Lehet, hogy egyből írhatsz is, amint elsőre rákattintottál a borítékra, de nekem általában végig kell játszani ezt a tortúrát, mert másképp nem akarja behozni azt az ablakot, ahol kérdezhetek.
14/15 A kérdező kommentje:
képzeld el hogy 16 vagyok csak ! Csak mostanában nem vagyok valami jó idegi állapotban ! De muzály volt belémkötni ettől mostmár remélem jobblesz a napod!!!!!!
2011. márc. 31. 15:47
15/15 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
képzeld el hogy 16 vagyok csak ! Csak mostanában nem vagyok valami jó idegi állapotban ! De muzály volt belémkötni ettől mostmár remélem jobblesz a napod!!!!!!"
Te minek pörögsz, most őszintén? :D
Ez nem kötözködés volt, csupán egy kérdés.
De ha ennyire rosszul viseled, akkor minek válaszolsz rá?
Istenem! -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!