Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyi előjáték szükséges...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi előjáték szükséges nektek lányok, általában és milyen?

Figyelt kérdés
2009. febr. 26. 14:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nekem nem kell :)
2009. febr. 26. 14:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én pl ragaszkodom hozzá, hogy előjáték során már egyszer kétszer elélvezzek, és csak utána jöhet a lényeg:D
2009. febr. 26. 14:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon ránkjön, akkor nem kell semennyi. Amikor meg hosszabb szeretkezést, akkor orál, ujjazás, simik, csók, meg én még imádom ha a párom a melleimet csókolgatja.

Kb. 30perc-1 óra, de ez 2 főre van :D

2009. febr. 26. 14:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Csak azt tudom írni, amit az előttem szóló is. Mi se vágyunk mindig a romantikára, az előjátékra, ha olyanunk van, nincs is annál jobb, mint egy gyors menet :)

Viszont dettó, én pl. ált. igénylem, hogy már az előjátéknál elélvezzek, szeretem ha simogat, puszilgat, orálisan kényeztet, tehát tudod, semmi extra :)

2009. febr. 26. 14:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Annyi kell, hogy benedvesedjek. Legjobb, ha simiz és a nyakam csókolgatja és nyalogatja.

Nem szeretem, ha előjátékként ujjaz, mert akkor a szex nem megy sokáig, mert fáj a hüvelyem, bármennyire is nedves vagyok.

Azt sem szeretem, ha előjáték közben kézzel izgatja a csiklómat, mert csak úgy tudok elmenni, ha szex közben a csiklómat a kezével simizi és ha már előjáték közben elkezdi, akkor később szex közben már fájhat a sok inger miatt.

Én sajna nem bírom, ha sokáig izgatnak kézzel, mert fáj, hiába a síkosító meg a felizgatás.

Az orál viszont jól esik előjátékként.

2009. febr. 26. 15:07
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Valamennyi előjáték általában kell-leszámítva a rohamos egymásnak eséseket :)

Mell símogatása,csókolgatása,comb,csikló simi,és természetesen az orális kényeztetés,amiért rajongok oda és vissza persze :)

2009. febr. 26. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!