Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem kívánom már egy jó ideje...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kívánom már egy jó ideje a szexet, semmilyen formában, félek, hogy emiatt lesz vége a kapcsolatunknak, mit tehetek?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem őt, nem akarom elveszíteni, de úgy érzem ennek meg van a valós esélye. Mostanában sokat romlott a kapcsolatunk, de egyszerűen nem tudom rávenni magam a szexre. Mit tehetnék?
2009. febr. 26. 14:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Fiú/lány? Hány éves vagy? Mióta vagytok együtt? Van orgazmusod?
2009. febr. 26. 14:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Másik nagy kérdés meg hogy ha lány vagy, szedsz-e valamilyen fogamzásgátlót, mert az is nagyon lecsökkentheti a libidódat. Ebben az esetben megoldás lehet egy gyógyszerváltás.
2009. febr. 26. 14:19
 3/10 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, 23. Nem emlékszem rá, hogy valaha is lett volna orgazmusom, és sajnos a párom prűd is a szexben, azt akarja, hogy mindent én csináljak, egy pózban hajlandó rá. És sajnos nem lehet vele beszélni.
2009. febr. 26. 14:21
 4/10 A kérdező kommentje:
Semmilyen orvosságot nem szedek.
2009. febr. 26. 14:22
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez érdekes. Szerintem ez akkor nem egyértelműen a te hibád, hogy megromlott a kapcsolatotok... A párod elvárná a sexet de ő meg nem hajlandó változni ezen a téren semmit? Lehetséges hogy egyszerüen azért nem kívánod, mert unalmas hogy mindig mindent te csinálsz, mindik csak egy pózban. Le kéne ülni beszélgetni, hogy ha ő is szeretne valamit, akkor neki is kéne változtatnia pár dolgon. Kezdeményezzen ő is, irányítson néha ő is, ne csak feküdjön kényelmesen és várja a "boldog végkifejletet". Lehet ha rá tudnád venni pár újításra és nagyobb aktivitásra akkor a te kedved is visszatérne.

A másik az orgazmus probléma. Gondolom akkor azon a téren se nagyon erőlteti meg magát hogy neked örömet szerezzen. Ha neked sose okoz orgazmust, hogy várja el hogy örömöd legyen a sexben és vágyjál rá. Szóval lehet én látom rosszul, de én szerintem itt nem te vagy a hibás...

2009. febr. 26. 14:31
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit, hogy én meg 21 éves vagyok, kb fél éve vesztettem el a szüzességem a jelenlegi párommal, szal mondhatnám én is h tapasztalatlan vok, prűd vok, én nem csinálok semmit, ő a tapasztalt, tegyen mindent ő. De mégsincs így!! Bármit megteszek amire kér a kedvesem, mert szeretem és akit szeretek azelőtt nem szégyenlek semmit és semmi nem kellemetlen.
2009. febr. 26. 14:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Sztem azzal van a baj, hogy mivel a párod rossz az ágyban, ezért nincs orgazmusod...Ha tényleg annyira prűd, akkor gondolom az előjáték szerinte ismeretlen fogalom, azaz semmi kézzel, illetve nyelvvel izgatás nincs, amivel ráhangolhatna a szexre...Sok férfi hibája, hogy önző az ágyban, pedig egy nőnek kell a ráhangolás...Beszélj vele, hogy ez így nem megy...f/22
2009. febr. 26. 14:43
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is 23 vagyok. Pár hónapja veszítettem el a szüzességem. Az én párom nem prűd, viszont határtalanul lusta a szexben. Ő csak fekszik, mint egy deszka és nekem kell lovagolnom, ha kielégülésre vágyom. De nekem van orgazmusom és még nem ment el a kedvem a szextől, bár nekem is uncsi, hogy midig nekem kell "dolgozni". Jól esne elengedni magam, semmit se csinálni, csak élvezni...

Vhogy aktivizálni kéne a párod. Mondd el, hogy változatosságra vágysz, így semmi kedved a szexhez, hogy mindig csak te ügyködsz. Remélhetőleg neki is leesik, hogy ő a hibás azért, amiért eddig fajultak a dolgok, mert nem hajlandó a kisujját se mozdítani. Meg kell találnia a módját, hogy orgazmushoz juttasson. Egyébként neked masztizás közben sem sikerül?

2009. febr. 26. 14:46
 9/10 A kérdező kommentje:

Ő 29 éves, állítása szerint nagyon sok lánnyal volt már együtt, és senki sem panaszkodott, ezt úgy értelmezi, hogy ez felmenti az alól, hogy neki kellene valamit csinálni.

Köszönöm mindenkinek a válaszát, muszály lesz leülnöm beszélni vele, mert a szexhiány kiütközik az életünk minden területén.

2009. febr. 26. 14:49
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezen jót mosoolyogtam. Nem panaszkodott senki...hát azt se hiszem hogy az egekig magasztalták a hatalmas teljesítményéért (azaz a fekszem mint egy darab fa effektusért)

Na jó, most komolyan. Tényleg az ő hozzáállásával van a gond, a jó sex attól jó, hogy kölcsönösen figyelnek a felek arra, hogy a másiknak jó legyen, és nem egyoldalúan várják el a dolgokat, aztán meg csodálkoznak ha a másik a háta közepére kívánja az egészet!

2009. febr. 26. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!