Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Én vagyok a túlságosan nagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a túlságosan nagy vágyakkal rendelkező, vagy ő félt túlságosan? Nem értem!

Figyelt kérdés
Az a problémám hogy a barátom akivel nagyon kiegyensúlyozott kapcsolatban élek viszont jóval idősebb nálam (5 év)nagyon vigyáz rám. Még nem jutottunk el semeddig, nagyon félt, pedig én már továbblépnék a sima csókolózáson meg simogatáson. Most nem azt mondom hogy baj hogy ennyire vigyáz rám. Dehogy ez nagyon is jó. Csak én már szeretnék egy kicsit többet. Hogyan tudnám rávezetni? Vagy most mit csináljak? Segítsetek!
2011. márc. 30. 16:29
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ezt teljesen megértem... És még én sem szeretnék lefeküdni vele! Csak egy kicsivel továbblépni. Hiszen mindennél jobban szeretem és így meg is tudom mutatni neki hogy mennyire. A szex még várhat.
2011. ápr. 3. 19:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!