Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a túlságosan nagy vágyakkal rendelkező, vagy
ő félt túlságosan? Nem értem!
Hány évesek vagytok attól függ?
2011. márc. 30. 16:31
Nyilván 18 felett, különben nem is írhatott volna ebbe a kategóriába.
2011. márc. 30. 16:34
Beszéljetek! Egy jó párkapcsolat alapja ez. Ha elmondod neki hogy egyre jobban kívánod és szeretnéd, hogy továbblépjetek, biztos úgy lesz.
Vagy ha még csak csókolózás meg simogatás volt akkor benyúlhatsz a boxerébe és elkezdesz "játszani" biztos érezni fogja mit szeretnél.
És egy harmadik alternatíva, hogy ha úgy érzed hogy na most akkor oda vezeted a kezét.
Először így "ismerkedjetek" ne először a szexel kezdjétek :)
Sok sikert!
2011. márc. 30. 16:35
Ha már elég érett vagy hozzá, akkor elhívhatod magadhoz, mondjuk főzni. És akár elkezdheted kigombolnia nadrágját miközben simogat. Ennél egyértelműbb célzást nem is lehetne tenni.
2011. márc. 30. 16:35
5/11 A kérdező kommentje:
Én 15 a barátom pedig 20. Ő már nem szűz én viszont még az vagyok. És most nem konkrétan arra kérdezek rá hogy mivel tudnám egyből az ágyba csábítani. Csak kicsit tovább szeretnék lépni.
huu haat igen a baratod a ''tipikus'' ''nagy kisfiu'' fizikailag megnott de mentalisan nem:( sajnalom teged is meg ot is nem tud maganak megfogni egy jo 18-19-20+ os csajt csak ijen 15 eves kislanyokat eleg szegyen de ez van egyebkent meg ne akarj vele semmijen ''mas dolgot csinalni'' sztem...
2011. márc. 30. 19:04
ez egyaltalan nem igaz ne hallgass ra. nekem is egy 5 evvel idosebb baratom van, es nagyon szeretjuk egymast.
2011. márc. 30. 19:51
8/11 A kérdező kommentje:
nem avval van a baj hogy idősebb... szerintem sokkal jobban szeretjük egymást mint te bármikor is szerettél bárkit... nem attól függ hogy mennyi idős... szeretem és ő is szeret engem. az a probléma hogy nagyon félt...
Szimlán annyiról van szó hogy ő idősebb nálad jóval és nem akar rossz szinben feltünni mások elött és saját maga elött sem azzal jogy hamar lefekszik veled. Azért félt annyira mert nem akarja hogy azt hidd hogy csak kiakar használni. Semmi gond nincs köztetek csak a kor és ezt ő jól tudja. főleg hogy nem vagy 16 éves és az még büntetendő is... Csak józan ésszel és érzelmekkel gondolkozik. Türelem rózsát terem. :)
2011. ápr. 2. 09:38
Félt, mert nem tart még elég érettnek a továbblépésre. 18 évesen én is így voltam a 16 éves barátnőmmel. Nagyon szerettem, de 1 évet még legalább várni akartam, hogy kicsit beleszokjon abba, hogy milyen egy normális kapcsolat és felkészülve, nyugodtan válhasson nagylánnyá...
Végülis sikerült megvezetnie (férfiből vagyok, na :)) - de utólag bevallotta, hogy igazam volt, és nem kellett volna ennyire siettetnie a dolgokat.
2011. ápr. 2. 12:43