Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Ti már szoptatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti már szoptatok masztiztatok vagy dugtatok nyilvános helyen esetleg más is láta? Kort is irjatok légyszi

Figyelt kérdés
2011. márc. 30. 15:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

00:36-os ismét...

MINDENKIVEL azért nem csinálnám. Hogy a kérdésedre válaszolhassak, ahhoz kicsit többet kellene tudnom rólad. És főleg neked rólam. :D :P

2011. ápr. 9. 16:07
 22/24 A kérdező kommentje:
Irj privibe
2011. ápr. 9. 22:27
 23/24 anonim válasza:

A masztizós lány a kocsiban válasza:

Amiért masztizni szokás, és dehogy szopok le bárkit. Eddig csak egy fiú pénisze került a számba, a barátomé, és örökre csak az övét fogadom el. Ős is így van az én lábamközével. Ha közbejönne valami ami elválaszt, vagyis csak a halál, akkor én nem megyek más pasi után....más f+sz után se.....mert csak őt szeretem.....úgyhogy nem vagyok egy k*rva típus...bocsika

2011. ápr. 10. 22:09
 24/24 anonim válasza:
Én az egyik barátommal szexeltem a játszótéren részegen... :D nem hiszem h látta valaki (18 vagyok)
2015. máj. 10. 14:30
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!