Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Ti már szoptatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti már szoptatok masztiztatok vagy dugtatok nyilvános helyen esetleg más is láta? Kort is irjatok légyszi

Figyelt kérdés
2011. márc. 30. 15:53
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
69%
Anyukám mesélte, hogy egyszer egy vonaton megszoptatott. Persze nem volt más a fülkében. Még tisztába is tett.
2011. márc. 30. 16:00
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Nyilvanos helyen ugy, hogy autoban, nem hiszem h lathatta valaki. Illetve tengerparton sotetben.

Ui. Szeretkezni szoktam, nem dugni:)

2011. márc. 30. 16:00
 3/24 anonim ***** válasza:
77%
osztálytársamat leszoptam a szülinapi buliján. kocsmában ünnepelte, mi kimentünk a kocsma mellé az utcára :) ő meg megujjazott
2011. márc. 30. 16:06
 4/24 A kérdező kommentje:
és izgi volt nem látak meg te menyi idős voltál ?napal egy nem forgalmas uton meg mernéd tenni?
2011. márc. 30. 16:12
 5/24 anonim ***** válasza:
75%

nem láttak meg, de izgi volt.. :D mondjuk mindketten részegek voltunk. nappal nem vállalnám be józanul...

ez így egyszer izgi volt, de ennyi

2011. márc. 30. 16:32
 6/24 anonim ***** válasza:
87%
és te olvastál már nyelvtankönyvet nyilvános helyen? :D minden pénzt megérne nekem hogy nézzem ahogy nyelvtant tanulsz :DDD
2011. márc. 30. 17:06
 7/24 anonim ***** válasza:
ja amúgy 16 voltam.
2011. márc. 30. 18:11
 8/24 anonim ***** válasza:
31%
Most te tényleg a tinilányok válaszaira vered a farkad? Mekkora perverz vagy!
2011. márc. 30. 18:45
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

És ha arra veri, neked nem k.urvára mindegy? Minden ilyen kérdésnél ezt csinálják jó páran, beírják milyen undorító, perverz a kérdező. Ha nem mondod el Te hol "dugtál" akkor ne mond, de minek kell ez. Annyira fölbosszant.

24N

2011. márc. 30. 18:50
 10/24 A kérdező kommentje:
teljesen egyett értek vele ha nem érdekli akkor egyátalán mi a szarnak nézi meg. Meg az a baj hogy manapság egyre több az olyan ember aki élvezi a kötöszködést amúgy meg mi a szar közöd van hozá hogy mért irom ki. Na tesék ennek a helyesirásába is bele köthetsz
2011. márc. 30. 21:37
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!