Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik ti vajon mért vagytok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik ti vajon mért vagytok ilyen szánalmas hanglér emberek?

Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi hogy mi értelme van annak ha azt hazudjátok hogy ti milyen nagy ászok vagytok az ágyban meg bírjátok 2,3alkalommal meg még a méretbe is hazudtok Egyszer úgyis kiderűl hogy nullák vagytok. TISZTELET A KIVÉTELNEK
2011. márc. 29. 19:03
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
előtted szóló vagyok és egyetértek
2011. márc. 29. 20:40
 22/31 anonim ***** válasza:
Volt 1-2 barátom, de még soha, egyikkel sem volt ez téma, hogy neki mekkora, vagy mit tud. Akkor, ott, az ágyban derültek ki ezek a dolgok. És egyik sem volt nulla. Nem kell f*szkalapokkal leállni. Ennyi.
2011. márc. 29. 20:57
 23/31 anonim ***** válasza:

Én soha nem csináltam ilyesmit, mint amiket leírtál.

De szerintem szerinted én meg ezért vagyok nulla.

Úgyhogy tökmindegy....

2011. márc. 29. 21:01
 24/31 :D:D ***** válasza:
milyen vagany lenne ha vegre nem szivatnatok egymast.EMBEREK egyenloek vagyun mind.fogjatok mar fel.es nem kell altalanositani....ffuuu.15/L
2011. márc. 29. 21:12
 25/31 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a sajat igenyedböl fakad, hogy ilyen ferfiakkal ismerkedsz. Ugye a kerdesedböl lejön, hogy nem egy, de nem is kettö vagy harom partnered volt, hanem tucatnyi legalabb. Az a ferfi/nö aki hangot ad a "professzionalis" tudasanak, altalaban nem tud semmit sem az egeszröl. Tudod, tipikus "hülye okoskodik" effekt.

Ti Nök, (tisztelet a kivetelnek) hazudtok a legtöbbet. Az emeber szep, jofej, okos, egy bika az agyban aki az orgazmusig juttat, mindaddig amig az eletetek finanszirozva van altalunk.

2011. márc. 29. 21:43
 26/31 anonim ***** válasza:
Édesanyád nem nevelt, mi?
2011. márc. 29. 21:44
 27/31 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező..én meg tőletek nőktől azt kérdezném hogy miért a bunkó köcsögökre buktok?A normális fiuknak nincs barátnőjük..legalább is a legtöbbnek.Úgy hogy ha neked hazudnak az max azért van mert te is azokhoz tartozol akik a köcsögökre buknak..^^ezen kéne elgondolkozni.
2011. márc. 29. 22:50
 28/31 A kérdező kommentje:
Amondó vagyok ha nem mondom ki azt amit érzek abbol soha nem lesz normális a kapcsolat.Ha arra várok hogy majd magátol rájön a partnerem hogy az amit csinál az nekem jó vagy sem ez hülyeség .(Néma gyermeknek annya sem érti a szavát)Szerintem egy jó kapcsolat a megértésről az egymás iránti tiszteletről és összinteségröl szól és nem utolsó szempont az hogy elégedettek legyünk az ágyban.(testi vs lelki)öszhang.24éves vagyok ez a 4.ik pasim és ő átvágott ha azért vagyok ribanc mert heti 1 alkalomnál jóval töbször igénylem a szexet akkor az vagyok - Bár nekem a ribancról más a véleményem.
2011. márc. 29. 22:59
 29/31 anonim ***** válasza:
Ha egy jo kapcsolat alapja a megertes, abba bele tartozik a beszed is te iq fighter!
2011. márc. 29. 23:22
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
az nem fordult meg a buta kis fejedben, hogy te vagy sz*r az agyban? Oszinteseg, megertes.. Ugyan mar :) neked csak a f*sz kell.. Ahhoz nem jar megertes. Ahhoz, hogy legyen teljesitmenye a ferfinak, a nonek is hozza kell jarulnia. Pl lehetne egy kis esze.. Vagy legyen izgato.. Nem egy mocskos szaju harpia.. Gratulalok kisanyam..
2011. márc. 30. 09:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!