Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egyéjszakás volt, bejövök neki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyéjszakás volt, bejövök neki?

Figyelt kérdés

A kérdés főként pasiknak szól, de csajok véleményét is szívesen olvsaom.

Egyéjszakás kalandom molt pár napja egy ismerőssel aki nekem tetszik, hogy ő mit gondol rólam mint nőről azt viszont nem tudom. Csak annyit hogy nem akar kapcsolatot most senkivel.

De ha a dolog megtörtént akkor azért vonzódik hozzám, vagy bejövök neki nem?

Nem az a tipikus menő srác és még csak 23 éves. Én 24.

Mit gondoltok?

2011. márc. 29. 08:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Senki nem tudja ha tényleg ugyan olyan jó vagy jobb a viszonyotok bármi lehet később.
2011. márc. 29. 10:50
 12/19 anonim ***** válasza:
Hát ez kész...2 perc alatt járás meg minden nélkül odaadod magad és még kapcsolatot akarsz? :D Ilyen könnyűvérű csajt senki nem akar szinte, meg megbízni se lehetne benned, ha tudja az ember hogy 1 perc azt szétteszed a lábad.
2011. márc. 29. 11:11
 13/19 anonim ***** válasza:
A 09:01-nek teljesen igaza van. Én is voltam hasonló helyzetben. A legjobb haverok voltunk, öt évig ment a nem akarok senkivel járni, azért dugjunk, ha nincs más (én meg reménykedtem, mint egy idióta, hátha nem csak egészségügyi kapcsolat leszek). Aztán egyik nap megismerkedett egy lánnyal és már másik nap jártak. Azóta is együtt vannak, ennek már 7 éve.
2011. márc. 29. 11:44
 14/19 anonim ***** válasza:

11:44 vagyok.

Ne bonyolódj bele jobban, ne ínozd magad, nem éri meg. Ha szerelmes leszel csak megszívod. Nem kell kerülni a srácot, de ne is feküdj le vele többet és még csak a kóbor simogatásoknak se engedj. Van az úgy, hogy valami több mint barátság, de mégsem bír el egy kapcsolatot. Jobb addig befejezni amíg senki sem sérül és amíg még szép emlékeid vannak a srácról.

2011. márc. 29. 11:48
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem fog összejönni. Ha nem akar kapcsolatot, ha fejre állsz sem fog veled összejönni. De miért is jönni, hiszen már megvoltál neki. Gondolhatja azt is, hogy másnap már mással fekszel le.
2011. márc. 29. 14:48
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem csak a pi*ád kellett neki.
2011. márc. 31. 12:35
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem felejts el,fogsz találni mást is magadnak aki nem csak szexet akar!
2011. márc. 31. 14:23
 18/19 anonim ***** válasza:

Hát, az hogy nem akar senkivel kapcsolatot, még nem jelent semmit. Lehet bejössz neki, és később többet találkoztok, és kialakul valami.

Ne add fel, majd az idő kiforrja.

2011. ápr. 1. 20:02
 19/19 anonim ***** válasza:
.
2011. máj. 29. 00:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!