Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyéjszakás volt, bejövök neki?
A kérdés főként pasiknak szól, de csajok véleményét is szívesen olvsaom.
Egyéjszakás kalandom molt pár napja egy ismerőssel aki nekem tetszik, hogy ő mit gondol rólam mint nőről azt viszont nem tudom. Csak annyit hogy nem akar kapcsolatot most senkivel.
De ha a dolog megtörtént akkor azért vonzódik hozzám, vagy bejövök neki nem?
Nem az a tipikus menő srác és még csak 23 éves. Én 24.
Mit gondoltok?
11:44 vagyok.
Ne bonyolódj bele jobban, ne ínozd magad, nem éri meg. Ha szerelmes leszel csak megszívod. Nem kell kerülni a srácot, de ne is feküdj le vele többet és még csak a kóbor simogatásoknak se engedj. Van az úgy, hogy valami több mint barátság, de mégsem bír el egy kapcsolatot. Jobb addig befejezni amíg senki sem sérül és amíg még szép emlékeid vannak a srácról.
Hát, az hogy nem akar senkivel kapcsolatot, még nem jelent semmit. Lehet bejössz neki, és később többet találkoztok, és kialakul valami.
Ne add fel, majd az idő kiforrja.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!