Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyéjszakás volt, bejövök neki?
A kérdés főként pasiknak szól, de csajok véleményét is szívesen olvsaom.
Egyéjszakás kalandom molt pár napja egy ismerőssel aki nekem tetszik, hogy ő mit gondol rólam mint nőről azt viszont nem tudom. Csak annyit hogy nem akar kapcsolatot most senkivel.
De ha a dolog megtörtént akkor azért vonzódik hozzám, vagy bejövök neki nem?
Nem az a tipikus menő srác és még csak 23 éves. Én 24.
Mit gondoltok?
Lehet, hogy van esélyed, de azért kicsit húzhattad volna a srácot. Még a nem túl menő srácoknak is van, hogy nem jön be a túl könnyen kapható lány.
Ha ivott, és úgy történt meg, semmit sem jelent, mert lehet, hogy az alkohol miatt kívánt meg téged.
Szerintem ne áltasd magad.
Ez mindig csak duma, hogy most nem akar kapcsolatot. A jelentése az, hogy veled nem akar.
Mindketten egyedül vagytok, szexeltetek egy jót, ha annyira bejönnél neki, még keresett volna, és nem egy egyéjszakás.
Ha egy numera elég volt, akkor bele kell nyugodnod, hogy nem te kellesz neki, de egészségügyi d.gásra jó voltál.
:(
Nem, lyuk voltál neki. Felejtsd el.
F
"Lyuk lyuk csak a keret más."
Igen, így van. Jó, persze van egy határ, pl. én 120 kilós lánnyal nem feküdnék le (bár van az a pia, ami után igen), de úgy nagyjából így van. Ha egy fokkal szebb vagy egy bányarémnél, már préda lehet belőled, részegen meg pláne.
Biztos kedvel valamennyire, meg egy icipicit tetszel neki, de ahogy mondta, nem akar veled járni. Törődj bele.
Épp ez az, hogy nme volt ittas, egész jó viszonyban vagyunk, állandóan mosolyog kedves velem, sokat szoktunk beszélgetni, a történtek után is... Ezért gondoltam hogy talán később lehetne esélyem...
DE akkor szerintetek nem :(
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!