Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egyéjszakás volt, bejövök neki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyéjszakás volt, bejövök neki?

Figyelt kérdés

A kérdés főként pasiknak szól, de csajok véleményét is szívesen olvsaom.

Egyéjszakás kalandom molt pár napja egy ismerőssel aki nekem tetszik, hogy ő mit gondol rólam mint nőről azt viszont nem tudom. Csak annyit hogy nem akar kapcsolatot most senkivel.

De ha a dolog megtörtént akkor azért vonzódik hozzám, vagy bejövök neki nem?

Nem az a tipikus menő srác és még csak 23 éves. Én 24.

Mit gondoltok?

2011. márc. 29. 08:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy belédszeret vagy egy pár menetre még jó leszel.
2011. márc. 29. 08:56
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy van esélyed, de azért kicsit húzhattad volna a srácot. Még a nem túl menő srácoknak is van, hogy nem jön be a túl könnyen kapható lány.

Ha ivott, és úgy történt meg, semmit sem jelent, mert lehet, hogy az alkohol miatt kívánt meg téged.

2011. márc. 29. 08:57
 3/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ne áltasd magad.

Ez mindig csak duma, hogy most nem akar kapcsolatot. A jelentése az, hogy veled nem akar.

Mindketten egyedül vagytok, szexeltetek egy jót, ha annyira bejönnél neki, még keresett volna, és nem egy egyéjszakás.

Ha egy numera elég volt, akkor bele kell nyugodnod, hogy nem te kellesz neki, de egészségügyi d.gásra jó voltál.

:(

2011. márc. 29. 09:01
 4/19 anonim ***** válasza:

Nem, lyuk voltál neki. Felejtsd el.

F

2011. márc. 29. 09:09
 5/19 anonim ***** válasza:
Csatlakozok az előző hozzászólóhoz, csak kicsit nyers, de igaz... Nekem is volt ilyen. dugtunk, de megmondtam, hogy én nem akarok kapcsolatot, azóta nem kerestem. jó, de mondjuk nekem meg voltak a "problémáim" a csajjal. Nem fogott meg a teste, így ink hanyagoltam. lehet, hogy bunkóság, de ahhoz, hogy jó legyen a kapcsolat, 2 dolognak kell lennie, testilegé s lelkileg iskívánni, összeilleni kell... na mind1, ebbe ne menjünk bele 21/f
2011. márc. 29. 09:12
 6/19 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. a 09:01eshez értettem
2011. márc. 29. 09:13
 7/19 A kérdező kommentje:
kb fél éve ismerjük egymást, rendszeresen beszélünk msn.en, nem volt berúgva egyikünk sem, az első alkalomkor mikor megbeszéltünk egy találkát nem történt semmi, smsben megbeszéltük, hogy mindeketten bátortalanok voltunk,majd a köv találkán már megtörtént a dolog, de akkor is arra várt, hogy én kezdeményezzek. Azek szerint ti pasik bárkivel lefekszetek, ha nem is teszik a csaj? Csak azért hogy nektek jó legyen? Magyarul "Lyuk lyuk csak a keret más. " ???
2011. márc. 29. 09:33
 8/19 anonim ***** válasza:

"Lyuk lyuk csak a keret más."

Igen, így van. Jó, persze van egy határ, pl. én 120 kilós lánnyal nem feküdnék le (bár van az a pia, ami után igen), de úgy nagyjából így van. Ha egy fokkal szebb vagy egy bányarémnél, már préda lehet belőled, részegen meg pláne.

Biztos kedvel valamennyire, meg egy icipicit tetszel neki, de ahogy mondta, nem akar veled járni. Törődj bele.

2011. márc. 29. 09:46
 9/19 anonim ***** válasza:
Ha ittas volt a srác lemondhatsz róla, bár amúgy is:'D csak fázott a f.sza és te pont kapóra jöttél neki:D
2011. márc. 29. 09:52
 10/19 A kérdező kommentje:

Épp ez az, hogy nme volt ittas, egész jó viszonyban vagyunk, állandóan mosolyog kedves velem, sokat szoktunk beszélgetni, a történtek után is... Ezért gondoltam hogy talán később lehetne esélyem...

DE akkor szerintetek nem :(

2011. márc. 29. 10:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!