Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, hogy a párom ekkora szexuális éhséggel bír? (
Nincs tapasztalatom, ő nekem a legelső. 2,5 nap alatt 24x volt a páromnak orgazmusa (20/F), és sokszor olyan, hogy orgazmus után nem hagyja abba, hanem továbbcsinálja, és akár 10 percen belül 3x élvez el. Normálisnak mondható ez a tendencia?
A másik kérdésem, hogy ez a túlzott libidó nem káros az egészségére? Nem lehet vele semmi gond (a 10 perc alatt 3 orgazmus után szédült és zihált)?
Továbbá: van ennek köze ahhoz, hogy körül van metélve? Normális az, hogy akár 2 órán keresztül is állva tud maradni? Egyébként ő is szűz volt, és a velem töltött első alkalommal is 1-2 óra alatt élvezett el.
Bocs a sok kérdésért, de nekem ő az első, nem tudom összehasonlítani. A sok szex ellen nincs kifogásom, de a kevés hallomásból szerintem ez nem normális.
19/L
Nekem erre nincs semmi panaszom, nagyon élvezem vele a szexet, mert egyszerűen isteni dolgokat művelünk együtt. Megbeszéljük a reakciókat, ha úgy kívánjuk, kérünk egymástól, állandó a kommunikáció közöttünk, a legperverzebb álmaimat is valóra váltja (bár nem vagyok annyira de annyira perverz, legalábbis a csoki a punciba, meg ilyesmi szerintem nem az).
Én csak őt féltem, hogy nem lesz ebből semmi baja?
nem. mégis milyen baja lenne? érdekel a véleményed, h te mire gondoltál?
egyik 73%os vagyok.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!