Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális az, hogy a párom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, hogy a párom ekkora szexuális éhséggel bír? (

Figyelt kérdés

Nincs tapasztalatom, ő nekem a legelső. 2,5 nap alatt 24x volt a páromnak orgazmusa (20/F), és sokszor olyan, hogy orgazmus után nem hagyja abba, hanem továbbcsinálja, és akár 10 percen belül 3x élvez el. Normálisnak mondható ez a tendencia?

A másik kérdésem, hogy ez a túlzott libidó nem káros az egészségére? Nem lehet vele semmi gond (a 10 perc alatt 3 orgazmus után szédült és zihált)?

Továbbá: van ennek köze ahhoz, hogy körül van metélve? Normális az, hogy akár 2 órán keresztül is állva tud maradni? Egyébként ő is szűz volt, és a velem töltött első alkalommal is 1-2 óra alatt élvezett el.

Bocs a sok kérdésért, de nekem ő az első, nem tudom összehasonlítani. A sok szex ellen nincs kifogásom, de a kevés hallomásból szerintem ez nem normális.

19/L

2011. márc. 29. 00:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

hat mi szamit nalad normalisnak? amugy igen, normalis.

mert magamra ismertem annyi kulonbseggel h nem vagyok korulmetelve, meg nem voltam meg csajjal, hanem marok marcsaval erek el dolgokat. ;)

kicsit magasabb vernyomas ugyanugy megvan, meg minden.

5ora hosszaig is kepes vagyok allva maradni, ugy, hogy kozben 26x elmegyek, de ugy, hogy nem ejakualok.

am 1x voltam ilyen elvetemult, h azt probaltam meddig birom allva. XD mar majdnem elaludtam a gep elott, csak azert hagytam abba. XD

sokak szerint aranyos meg rendes vagyok, es ez alapjan a szexben is kivaloan teljesitek. szoval en fonyeremeny vagyok akkor? :O:P

2011. márc. 29. 01:34
 12/23 anonim ***** válasza:

ja es megsem kellek senkinek...igaz nem is keresek senkit. jol erzem magam valamiert baratno nelkul. nem tudom miert van ez. Egyszeruen csak nem vagyok szerelmes 21 eves letemre!?

elozo vagyok.

2011. márc. 29. 01:41
 13/23 anonim ***** válasza:
a marok az más mint egy punci.
2011. márc. 29. 01:46
 14/23 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező

Nekem a volt barátom naponta többször is kiverte,ne részletezte ... Én nem vagyok ennyire sexigényes,meg is csalt ezért...Tehát most mással vagyok,a mostani páromnak sem a sex a legfontosabb,és boldogok vagyunk.

Én úgy gondolom hogy amig te úgy érzed hogy ez igy jó neked,ezt elviseled és stb. addig ne aggodj,ám akkor oda kell figyelj arra is hogy mindig sexelj mikor akarja,mert akár az is megtörténhet (mint ahogy egyik elözöbb válaszoló irta) hogy megcsal,és a tények szerint elég könnyen.Esetleg beszélj vele,hogy nem tudná fékezni magát?!

Mást nem tudok mondani...

2011. márc. 29. 01:51
 15/23 anonim ***** válasza:

Majd tedd fel fél év múlva is ezt a kérdést.Vagy 2 év múlva.

Az elején persze,hogy be van indulva,végre puncihoz jutott a jóember.

Le fog csillapodni ha belejön és megtanul kefélni,megismeri a saját reakcióit hogyan reagál a teste egy nőére és megtanul uralkodni is magán.

Azt írtad szűz volt.Azt se tudta mit csinált,csak lökte neki,meg folyt mindene.

A körülmetélt pélón meg megvastagszik a bőr ezért nem olyan érzékeny,ezért is kelhetet neki extra inger.

2011. márc. 29. 02:08
 16/23 anonim ***** válasza:

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ annyira irigyellek!:O

22/l

2011. márc. 29. 10:56
 17/23 anonim ***** válasza:

Szerintem normális én is hasonlóképp működök. A 2 órán keresztül áll az stimmel vérnyomást nem tudom, annyi a különbség, hogy én egyből utána nem vagyok képes újra legalább 10 perc kell, mondjuk azt az időt el lehet tölteni nyalakodással. Mondjuk erre még egyik barátnőm sem panaszkodott. Az a baj, hogy most nincs kivel.

24/f

2011. márc. 29. 11:28
 18/23 anonim ***** válasza:

Ha friss a kapcsolat (és szűz volt) akkor ez természetes "pocokszindróma", ami majd elmúlik idővel. De ha nem változik semmi, lehet, hogy ilyen nagy igényű, és ha te nem vagy az, akkor ilyen libidó különbséget csak egy módon lehet kezelni: szakítással (mindenki keressen magához megfelelőt.

(először nem tudtam, hogy dicsekszel, vagy panaszkodsz.)

2011. márc. 29. 11:58
 19/23 anonim ***** válasza:
Add nekem légyszi :)
2011. márc. 29. 17:50
 20/23 anonim ***** válasza:
Mondjuk az utolsó nem lány, de azért add neki:-)
2011. márc. 29. 18:22
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!