Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy éled meg, hogy nem volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy éled meg, hogy nem volt még barátnőd/barátod?

Figyelt kérdés

Elsősorban azok véleményére lenné kíváncsi, akik már közelítenek a 30-hoz, vagy velem együtt már át is lépték azt.

Én sokáig jól tűrtem, de 30 felett már egyre kevésbé. Egyetértek azok véleményével, akik azt mondják, nem szabad görcsösen akarni, de magától sem fog sikerülni.

Ilyenkorra az ember már kiöregszik a bulikból is, marad a társkereső.

Köszönöm a válaszokat előre is!

33/F

2011. márc. 28. 20:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Mindíg elmosolyodom amikor az enyémhez hasonló történeteket olvasok. Ez az oldal a lúzerek gyűjtöhelye:)
2011. márc. 28. 20:46
 12/20 anonim ***** válasza:
menjél fel a Badoo -ra,öccsém 9 nő akart velem dumálni.Én nem keresek párt,mert nekem van,csak véletlenül regeltem rá mert nem tudtam,hhogy mi az,úgy ajánlották.
2011. márc. 28. 20:48
 13/20 anonim válasza:

A nő nélküliség már beleivódott az elmémbe, a mindennapjaimban ez a normális, és a lehetőség, hogy legyen valakim, már olyan távolinak tűnik, hogy csak az álmodozás marad. A görcsösség nálam is jelen van, talán ez ront el mindent, az önbizalmam pedig az évek múlásával egyre csak csökken.

20:30-nak: én is ilyenről álmodoztam, de rájöttem, hogy nem létezik, vagy legalább is a "csak velem nem történik meg" kategória.

2011. márc. 28. 21:00
 14/20 anonim ***** válasza:
Én is 171 cm vagyok, mégis volt már egy csomó csajom. Hidd el, nem ez a probléma. Egyébként pszichológust próbáltál már? Nem érné meg megpróbálni? Hátha tud segíteni abban, mi is a baj (annál, amit mi most itt tudunk írni, BIZTOS, hogy többet tud segíteni :D)
2011. márc. 28. 21:03
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

"Igaz én még csak 21 leszek, de nekem se volt még barátnőm.

El nem tudom képzelni hogy van olyan csaj aki jól néz ki, tetszik nekem és én is tetszek neki. Mindig eszembe jut hogy ha talál nálam jobbat, akinek sok az ismerőse, vagány, gazdag, akkor miért érné be velem.

Nagyon rossz érzés. A korombeliek már párkapcsolatban vannak, aktív szexuális életet élnek én meg még szűz vagyok, sőt még csak egy csók se csattant el. Eddig egyszer randiztam, még évekkel ezelőtt de abból se lett semmi."

Ezt most komolyan ellenőriztem, hogy nincs-e alatta, hogy "Ezt a választ Te írtad.". Nincs, de akár lehetne. Antiszoc nerdnek lenni nem jó annyira. Igaz, hogy tájékozottabb és intelligensebb vagyok a legtöbb ismerősömnél, de sokra megyek vele, ha közben meg folyamatosan mardos a magány. De valahogy társaságba kerülve mindig eltolom a dolgokat. :/

2011. márc. 29. 01:29
 16/20 anonim ***** válasza:

Az,hogy mennyi magas vagy egy normális lányt nem érdekel.Én 165cm vagyok,de volt egy párom(1,5 évig),aki 161 cm volt.

Azért tényleg fura,hogy 33 évesen még nem volt senkid.Egy futó kapcsolat se..Lehet,hogy nem jó helyen keresgéltél.Van egy haverom,ő 25 volt,mikor először volt barátnője,és csak azért ilyen "későn",mert nem az ő szintjéhez illő lányt keresett.Egyébként diszkókban meg kocsmákban tényleg nem lehet egy komoly kapcsolatra való partnert találni.

2011. márc. 29. 18:40
 17/20 A kérdező kommentje:

A fő gond nálam is az lehet, amit 01:29 írt magáról:

"Mindig eszembe jut hogy ha talál nálam jobbat, akinek sok az ismerőse, vagány, gazdag, akkor miért érné be velem. "

Szóval az önbizalomhiány, nehezen tudom elhinni, hogy én is lehetek valakinek jó pasi, hogy érzelmeket tudnék egy nőből kiváltani.

2011. márc. 30. 11:59
 18/20 anonim ***** válasza:
Azt csak idéztem, nem én írtam. :) De mindegy végül is. Egyébként szvsz a legtöbb embernél, aki hosszú távon sem tud egy kapcsolatot összehozni, hasonló a probléma. Tapasztalatból mondom, hogy az önbizalomhiány meglátszik az emberen. Most lehetne olyan örökzöldeket dobálni, hogy "Bízz magadban!" meg hasonlovak, de ezt is hallhattad már kismilliószor. De valahol akkor is ez a dolog nyitja.
2011. márc. 30. 14:43
 19/20 A kérdező kommentje:

Bocs, az idézőjelre nem figyeltem. Amúgy igazad van, valóban lesír az emberről, ha önbizalom hiányos, tudatában vagyok, és törekszem ezt leküzdeni, de ez sajnos nem egy máról-holnapra dolog.

Amúgy a nőkkel való kommunikációmmal nem volt gond iskolában, egyetemen, nem szoktam izgulni.

Talán könnyebben menne az ismerkedés, ha lenne valaki, akivel többször ki tudnék valahova mozdulni. Sajnos a barátaimtól már távol lakom.

2011. márc. 30. 17:01
 20/20 anonim ***** válasza:

Nah, a legutolsó ok-okozati állapot talált be nálam is:S

Pedig ugye a több szem többet lát elven,minden könnyebb nem egyedül:)

2011. márc. 31. 21:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!