Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy éled meg, hogy nem volt még barátnőd/barátod?
Elsősorban azok véleményére lenné kíváncsi, akik már közelítenek a 30-hoz, vagy velem együtt már át is lépték azt.
Én sokáig jól tűrtem, de 30 felett már egyre kevésbé. Egyetértek azok véleményével, akik azt mondják, nem szabad görcsösen akarni, de magától sem fog sikerülni.
Ilyenkorra az ember már kiöregszik a bulikból is, marad a társkereső.
Köszönöm a válaszokat előre is!
33/F
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ egy 15 éves lány oktatott ki!
Na mindegy, én rosszul, megyek és meg is 9ölöm magam. Na jó nem.
Figyelj, a bulikban szerintem nem is lehet hosszú és komolya kapcsolatot összeszedni, inkább tartozz valami közösséghez, ahol persze vannak lányok is.
ez a "majd jön magától" tényleg hülyeség.
én csak 20 vagyok (F) és nekem se volt még igazán barátnőm (bár volt egy ami 1,5 hónapig tartott de igazából azért voltunk együtt mert nem volt más egyikőnknek se, nem is szerettük egymást).
és most kezdek rájönni, hogy ebből a "várom a sült galambot" dologból úgyse lesz semmi... főleg nem egy férfinak!!!!!!! (egy lány nem fog odamenni hozzád h tetszel neki)
szal nyomulni kell, vagy legalábbis cselekedni, harcolni, még akkor is ha nem vagy jó pasi. nem a külső számít, csak HARCOLNI KELL!!!!
20:09-nek.
Igazából nem tudom az okot, de nem tagadom, hogy én nem tehetek róla. Nem vagyok vagány, sokszor van kisebbségi érzésem. Eleve, hogy 171 cm magas vagyok, már egy mínusz pont.
Igaz én még csak 21 leszek, de nekem se volt még barátnőm.
El nem tudom képzelni hogy van olyan csaj aki jól néz ki, tetszik nekem és én is tetszek neki. Mindig eszembe jut hogy ha talál nálam jobbat, akinek sok az ismerőse, vagány, gazdag, akkor miért érné be velem.
Nagyon rossz érzés. A korombeliek már párkapcsolatban vannak, aktív szexuális életet élnek én meg még szűz vagyok, sőt még csak egy csók se csattant el. Eddig egyszer randiztam, még évekkel ezelőtt de abból se lett semmi.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!