Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy éled meg, hogy nem volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy éled meg, hogy nem volt még barátnőd/barátod?

Figyelt kérdés

Elsősorban azok véleményére lenné kíváncsi, akik már közelítenek a 30-hoz, vagy velem együtt már át is lépték azt.

Én sokáig jól tűrtem, de 30 felett már egyre kevésbé. Egyetértek azok véleményével, akik azt mondják, nem szabad görcsösen akarni, de magától sem fog sikerülni.

Ilyenkorra az ember már kiöregszik a bulikból is, marad a társkereső.

Köszönöm a válaszokat előre is!

33/F

2011. márc. 28. 20:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Miért nem volt még barátnőd?
2011. márc. 28. 20:09
 2/20 anonim ***** válasza:
33évesenmég nem volt komoly bnőd? ( igazuk van annak h ez magától jön ezt "szerelmet nem lehet keresni " ) elöbb utóbb sikerülni fog;) nyugalom:):D (15/L)
2011. márc. 28. 20:10
 3/20 anonim ***** válasza:
74%
Á, ez már nem ez a "jön majd magától" kategória. Ha valakinek 33 éves koráig nem volt barátnője, annak komoly oka van. Ha tovább várja a sült galambot, nem is lesz. Ha megtalálja az okot, és változtat, úgy van esély.
2011. márc. 28. 20:11
 4/20 anonim ***** válasza:

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ egy 15 éves lány oktatott ki!

Na mindegy, én rosszul, megyek és meg is 9ölöm magam. Na jó nem.

Figyelj, a bulikban szerintem nem is lehet hosszú és komolya kapcsolatot összeszedni, inkább tartozz valami közösséghez, ahol persze vannak lányok is.

2011. márc. 28. 20:13
 5/20 anonim ***** válasza:
74%
Én még nem közelítek a 30-hoz, csak 21 vagyok, de azért válaszolok. Összefoglalva: pocsék érzés. Baromi magányos vagyok, minden nap rám jön ez a nyomrult érzés. Mindenki másnak összejön, csak nekem nem. Nagyon jó lenne már ha lenne mellettem valaki, mert elég rosszul érzem magam a bőrömben. Eszembe jutott már, hogy elmegyek egy prostihoz. Az legalább megoldás lenne az egyik problémára. Bár attól még ugyanúgy egyedül lennék. Szóval így vagok egyik napról a másikra, és egyre csak rosszabb lesz:(
2011. márc. 28. 20:13
 6/20 anonim ***** válasza:

ez a "majd jön magától" tényleg hülyeség.

én csak 20 vagyok (F) és nekem se volt még igazán barátnőm (bár volt egy ami 1,5 hónapig tartott de igazából azért voltunk együtt mert nem volt más egyikőnknek se, nem is szerettük egymást).

és most kezdek rájönni, hogy ebből a "várom a sült galambot" dologból úgyse lesz semmi... főleg nem egy férfinak!!!!!!! (egy lány nem fog odamenni hozzád h tetszel neki)

szal nyomulni kell, vagy legalábbis cselekedni, harcolni, még akkor is ha nem vagy jó pasi. nem a külső számít, csak HARCOLNI KELL!!!!

2011. márc. 28. 20:18
 7/20 anonim ***** válasza:
Figyelj, nőként mondom, hogy tényleg nem a külső számít, mint ahogy azt az előző hozzászóló is írta. Velem is volt már olyan, hogy egy olyan pasi csavarta el a fejem teljesen, akiről sose gondoltam volna, hogy számításba jöhet... Ha pozitív a jellemed, a kisugárzásod és tényleg próbálkozol, harcolsz és nem csak várod a csodát, akkor sikerülni fog. Hidd el, hogy sok magányos nő csak arra vár hogy meghódítsa valaki, mert ugyanolyan egyedül érzik magukat mint Te. Vagy ha esetleg tudod magadról, hogy van valami olyan tulajdonságod ami taszító lehet egy nő számára, akkor amennyiben tudsz változtass rajta. Mindenesetre ne add fel! Remélem hamarosan megtalálod a hozzád illő nőt. :)
2011. márc. 28. 20:30
 8/20 A kérdező kommentje:

20:09-nek.

Igazából nem tudom az okot, de nem tagadom, hogy én nem tehetek róla. Nem vagyok vagány, sokszor van kisebbségi érzésem. Eleve, hogy 171 cm magas vagyok, már egy mínusz pont.

2011. márc. 28. 20:30
 9/20 anonim ***** válasza:
Ha eddig megúsztad, akkor örülj neki és ne törődj ezzel. Úgyis csalódás ez az egész párkapcsolatosdi. Egy-két év után rájössz, milyen jó sorod volt. Nomeg ide vissza sirni, hogy mit tegyél, hogy békén hagyjon.
2011. márc. 28. 20:40
 10/20 anonim ***** válasza:

Igaz én még csak 21 leszek, de nekem se volt még barátnőm.

El nem tudom képzelni hogy van olyan csaj aki jól néz ki, tetszik nekem és én is tetszek neki. Mindig eszembe jut hogy ha talál nálam jobbat, akinek sok az ismerőse, vagány, gazdag, akkor miért érné be velem.

Nagyon rossz érzés. A korombeliek már párkapcsolatban vannak, aktív szexuális életet élnek én meg még szűz vagyok, sőt még csak egy csók se csattant el. Eddig egyszer randiztam, még évekkel ezelőtt de abból se lett semmi.

2011. márc. 28. 20:41
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!