Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha a fiatalabb csajokra izgulok?
Az nem normális, h dögöknek nevezed őket. Tudom, te vagy itt a helyi Casanova, de ki lehet ez kultúráltabban is fejezni. Nők, lányok, dögös csajok, vagy egyebek.
Amúgy meg nem gáz.
Csak 27 vagy.Szerintem nem baj :) Ha 50 lennél,az már gáz lenne.Ugyhogy ne aggodj,amugy is a fiatal lányok,szeretik az érett pasikat,többnyire :)
23/L
Én meg 36 éves nő vagyok és a fiatalabb, akár tizessel is fiatalabb srácok tetszenek. Na és? Erről az ember nem tehet, nálam bizonyára azért van mert simán 8 évet is letagadhatok. A párom majdnem 3 évvel fiatalabb. Sosem akartam nálam idősebb pasit, 36 évesen hülyén érezném magam egy 40 évessel, mintha öreg lenne hozzám, pedig csak 4 év!!!
Így is a pasim látszik idősebbnek képeken is. :D
Normális
legalább is remélem..mert én is nagyon gerjedek a fiatalos (18+) kislányos lányokra. Persze csak a szememmel. De mikor nem tudják ,hogy tegezzene-e ,vagy magázzanak-e el szégyenlem magam :)
Ha tudná mi járt a fejemben 1 perce :)
Mikor korabeli voltam idősebb barátnőim voltak, a korral változik a felfogás.. 23 évnél fiatalabb lánnyal még nem voltam... most bepróbálkoznék egy 18 éves csajnál, de már késő...
30F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!