Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha a fiatalabb csajokra izgulok?
Figyelt kérdés
27 vagyok és a 18-22 év közti csajokra gerjedek!A korosztályom annyira nem hat meg,pedig vannak jó dögök köztük:)!Normális ez?2011. márc. 28. 18:25
1/21 anonim válasza:
Jobb, mint ha 23 évesen 13 évesekre buknál.
2/21 anonim válasza:
sokkal gázabb mint amikor a +20 éves srácok járnak a 12-05 éves kis ribikkel...;)
de igazából sztem nem gáz, hamár 1szer 18 felett már megérettek testileg...
4/21 anonim válasza:
Nem ez lehet simán azért mert jobban kedveled őket, a fiúk nagy része későn érő típus így kb. egy szinten van 27 évesen egy 18 évessel, amíg a szüleik nem üldöznek vasvillával nincs ezzel semmi gond.
5/21 anonim válasza:
Miért ne lenne normális? Ezeket még könnyebb behülyíteni. Csak ne 13-14 évesekkel járjál.
7/21 anonim válasza:
Van olyan ismerősöm aki 21 éves és 12-évessel járt... x/
8/21 szamo77d válasza:
Nem baj, mért lenne az? Totál normális. Én is szívesebben foglalkoznék 18 körüli csajokkal, de az én koromban kiröhögnének!
9/21 anonim válasza:
szerintem is ez az évjárat a legjobb, bár én csak 23 vagyok még, szóval mondhatjuk, hogy én korosztályom. nálad sem gáz, számtalan 40 éves fószernak van ilyen idős barátnője, na az már erősen gáz... amúgy ez az optimális életkor. már eléggé szépek, de még nincsenek széthajtva. ugyanakkor kontra, hogy ilyenkor a legönteltebbek.
10/21 anonim válasza:
nem baj, mert én már voltam hasonló szituban...
én 16/L fiú 23/F...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!