Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mik a tapasztalatok menstruáci...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a tapasztalatok menstruáció közbeni szexről?

Figyelt kérdés

Szeretnénk ma kipróbálni a barátommal így a szexet, de nem tudom mire kell odafigyelni ilyenkor, és hogy milyen következményekkel járhat ez?!

23/L

2011. márc. 28. 13:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi arra szoktunk figyelni, hogy mindenképpen a lehető legalaposabban tisztálkodjunk, és hogy mikor kihúzom a péniszem, akkor lehetőleg ne legyen minden ágynemű véres :) Nomeg utána kötelező egy újabb zuhany. De ettől eltekintve pont ugyanolyan mint mikor nincs menzesze a barátnőmnek.
2011. márc. 28. 13:40
 2/9 anonim ***** válasza:
nem rossz.. de nem is a legjobb, akkor kell, amikor már nem vérzel annyira..
2011. márc. 28. 13:47
 3/9 anonim ***** válasza:

Hát...Ha valakinek van hozzá gusztusa az csinálja, egészségére!

De a tisztálkodásra ilyenkor tényleg jobban oda kell figyelni. Tegyetek az ágyra törülközőt!

2011. márc. 28. 14:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Menstruacio kozben nem lenne szabad szexelni amugy... kerdezzd meg a nogyogyaszodat is .. lassuk mit tanacsol
2011. márc. 28. 15:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Volt olyan barátom, akit ez nagyon izgatott. olyankor többet szexeltünk mint máskor ( Én is nagyon élveztem!!! Talán jobban is mint máskor. Nyalifalival együtt.) Arra vigyázzatok, hogy ne kenjetek mindent össze, mert sokat kell mosni.
2011. márc. 28. 15:38
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem sokban különbözik a szex, mint amilyen máskor is, kivéve azt hogy nedvesebb vagy. Persze utána nem árt az alapos tisztálkodás. Ha nem szedsz fogamzásgátlót akkor gumit minden körülmények között használjatok, és egy törölközőt sem árt magatok alá teríteni.

Amúgy menzesz közben általában a nők jobban kívánják a szexet.

2011. márc. 28. 15:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha nagyon vérzel szerintem elég kellemetlen, egyébként ugyanolyan mint máskor. Viszont a higiéniára nagyon figyeljetek, ilyenkor nem lenne szabad szexelni, szóval ha már mégis... :)
2011. márc. 28. 19:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Megengedett-e a menzesz alatti szexuális élet?

tovább Dr. Hamvas Ferenc adatlapjára

Nem megengedett. A menzesz alatt a szülőcsatornák nyitottak, ezért a nemi életnek még gumival is az a komoly veszélye van, hogy a hüvelyben levő kórokozók a méhűrbe, szerencsétlen esetben a petevezetőkön át a hasűrbe "pumpálódnak", mely nagyon komoly, akár életveszélyes gyulladások kialakulásához vezethet. Ez alapját képezheti a későbbi méhenkívüli terhességeknek is. Nagyon sok nő fenyegető réme a meddőség akár egyetlen ilyen szerencsétlen "akció" következménye is lehet.

2011. márc. 28. 22:05
 9/9 anonim ***** válasza:
szerintem a legjobb kényelmesebb és higénikusabb ha zuhanyfülkébe csináljátok nem véreztek össze mindent és még fürödni is tudtok egyből!
2011. márc. 28. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!