Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy lassan egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy lassan egy évtizede együtt vagyok a párommal, de soha nem éltem át egy orgazmust se vele?

Figyelt kérdés
Tiszta szívemből szeretem, megőrülök érte a mai napig, szerelmes vagyok bele, de meg kell játsszam az orgazmust, hogy ne okozzak neki csalódást, fájdalmat. Nagyon jó a szex, de nekem soha nem sikerül elmennem. A lényeg, hogy ő boldog legyen. Tudom, el kellett volna neki mondanom már az elején, de így alakult. Frigid lennék? Normális válaszokat kérek!
2011. márc. 28. 10:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
69%
Nono a kegyes hazugság ha azt mondod a másiknak, hogy jól áll az új frizurája. Ha megjátszod 10 éven át az orgazmust az nem kegyes hazugság, hanem a másik megalázása, semmibe vétele.
2011. márc. 28. 10:55
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha nem akarod lesokkolni azzal, hogy 10 év megjátszás után kipakolsz (jajj sose értettem azokat a nőket, akik képesek megjátszani az orgazmust! szexuális életem első éveiben nekem sem volt, de eszembe nem jutott megjátszani! talán mert AKARTAM élvezni,és ezzel elvágtam volna...)

Jó ötlet,hogy azt mondd, _egy ideje_ nincs orgazmusod. Azaz ezentúl ne játszd meg,és ha a párod rákérdez,mondd,hogy nem tudod,mi a baj,de nem tudsz elmenni. És akkor beszéljétek meg,hogy hogyan,mivel próbálkozzatok,míg remélhetőleg valódi orgazmusod nem lesz.

De ha ez sem jön be,marad a kipakolás,nem élhetsz le így egy életet.

30/N

2011. márc. 28. 11:07
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy most mit gondolok rólad, hogy ennyi éven át átvágtad...ez most mellékes , rajtad ez nem segít ! Nem csak őt csaptad be, hanem saját magad is !

Ha magadnak megy az orgazmus, akkor tudod mi hogy jó neked , nemde ?Akkor vezesd rá a párod, mutasd meg neki, mi hogy jó neked, szólj kényeztetés közben, merj szólni szex közben is !!!!

És nem árt, ha csinálod a Kegel gyakorlatokat, az is sokat segít !

Ha nem szólsz neki és nem tudja, hogy nincs orgazmusod és ez neked nem jó, akkor nem fog változtatni ő sem , mert abban a hiszemben van, hogy jó neked .... merj szólni legalább szex közben! Sok sikert, aztán szólj össze jött e vagy nem ?:D

28/L

2011. márc. 28. 11:09
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Én sosem értettem, hogy egy nő miért játssza meg az orgazmust, és miért nem beszél erről a párjával. Ilyenkor a férfi azt hiszi, hogy minden oké, mindent úgy csinál az ágyban, ahogy a nőnek jó, de közben mégsem. Én 8 éve vagyok együtt a párommal, és SOHA nem játszottam még meg az orgazmust. Se vele, se az előző kapcsolataimban. Ha nem élvezek el szex közben, akkor megmondom, hogy drágám, ez most nem jött össze, és a párom azonnal "ugrik" is, hogy kézzel, szájjal stb. kielégítsen, hogy nekem is jó legyen. A lehető legrosszabb, ha a nő az ágyban eltitkolja, hogy neki nem jó, mert akkor hogyan is változna meg a helyzet, hogyan lenne jobb, ha a pasi azt hiszi, hogy minden rendben?

Kérdező! Őszintén szólva nem tudom, hogy ezt lassan tíz év után hogyan lehetne a párodnak elmondani, hogy ne gázolj ezzel a lelkébe. Mert hát mégis csak hazudtál neki ennyi éven keresztül. Ha én lennék a helyedben, talán úgy csinálnám, hogy elmondom is, meg nem is. Vagyis azt mondanám neki, hogy egy ideje (mondjuk néhány hete) nincs orgazmusod vele, és nem tudod, miért van ez. Beszélj neki a vágyaidról, hogy mit szeretnél az ágyban, hidd el, ez csak így fog menni, ne legyen semmi sem tabu! Azt írtad, hogy ha maszturbálsz, akkor van orgazmusod. Az is egy lehetőség, hogy amikor együtt vagy a pároddal, izgasd a kezeddel magadat, hátha így élvezni fogod. Néha én is "besegítek" így a páromnak, és fantasztikus érzés tud lenni. Próbáljátok meg így. Én sok sikert és kitartást kívánok neked, és remélem, megoldódik ez a helyzet. A lényeg, hogy elég volt a hazugságból, tessék beszélni erről a pároddal, és akár új dolgokat is bevetni az ágyban (egy-egy jól megválasztott segédeszköz is fokozza a gyönyört, ha együtt használjátok).

2011. márc. 28. 11:15
 15/16 anonim ***** válasza:

10:50!

kegyes hazugság... akármilyen jelzőt teszel elé, az akkor is hazugság marad!tipikus női felfogás... :\

2011. márc. 28. 14:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kellene általánosítani, hogy tipikus női felfogás... Ha érdekel én még soha nem hazudtam a páromnak ezzel kapcsolatban, mindig őszinte voltam Vele tehát nem azért "védtem meg" mert én pontosan ilyen vagyok. Viszont követtem már el jó néhány kisebb-nagyobb hibát életem során, olyat is amely fölött korábban ítélkeztem és végül mégis "utolért" :) Éppen ezért már egy jó ideje senkin nem ítélkezem azért mert elkövetett egy hibát, amit még meg is bánt esetleg ... Ráadásul igazából nem is önző szándékból tette, éppen ellenkezőleg! Nem vitattam, hogy nem volt helyes ezt csinálni 10 éven keresztül de ne én legyek már az aki prédikációt tart Neki... Ő is érzi a súlyát ennek.
2011. márc. 29. 12:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!