Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy lassan egy évtizede együtt vagyok a párommal, de soha nem éltem át egy orgazmust se vele?
"A lényeg, hogy ő boldog legyen..."
Hát itt a baj. A lényeg, hogy együtt legyetek boldogok mind a ketten. És ez az ágyban is így legyen. A szexuális életetek hazugságra épül. Ezen kell változtatni. Együtt kell, hogy megtaláljátok a módját a te orgazmusodnak is.
Ha egyébként kívánod a szexet, és önkielégítéssel az orgazmus sem gond, akkor nem hiszem, hogy az lennél..
1.Amennyiben azért nincs orgazmusod, mert a kedvesed nem fordít elég figyelmet rád szex közben, akkor lassan vezed rá, hogy hosszabb ideig kényeztessen, tovább tartson az elő- és utójáték (meg egyáltalán legyen mindkettő), ezzel megtanulja, hogy neked így jó/jobb.
2. Vagy tartsatok olyan napokat, amikor csak egyikőtök van a figyelem központjában, és a másik csak az ő kedvét keresse (nem csak a szex terén).
3. Ne görcsölj, aggodalmaskodj, próbáld minél teljesebben elengedni magad, teremtsd meg a hangulatos környezetet az együttléthez, úgy valószínűleg könnyebb lesz.
Valami csak hasznos lesz ebből a sok szövegből.. :)
Gratulálok az első válaszolónak! Meglehetősen magas intelligenciaszinttel áldotta meg Őt a jó Isten. :)
Kedves Kérdező! Nekem volt egy rövidebb kapcsolatom korábban...Nagy szerelem volt! :) Legalábbis részemről biztosan. Mindig őrülten kívántam és hát mind a ketten nagyon szerettük is a szexet...De én csak nagyon nehezen tudtam Vele elmenni sajnos...(Ha kicsit rásegítettem magamnak kézzel) Egyébként nem tudtam elmenni...:( Sosem értettük, hogy miért. Hiába kívántuk egymást őrülten a szex valahogy mégsem volt az igazi. Később kiderült, hogy valószínűleg csak egy fellángolás volt... A jelenlegi páromnak én voltam az első lány az életében, már nagyon hosszú ideje együtt vagyunk. Mindig fantasztikus a szeretkezés mert igazán szeretjük egymást. Igazi, őszinte, tiszta szeretettel. Elhiszem, hogy szeretnél örömet okozni a párodnak de hidd el, ez egy idő után tönkreteheti a kapcsolatotokat! Nekem már az is nagyon fura, hogy eddig képes voltál megjátszani az orgazmust és csak az volt a fontos, hogy a párodnak jó legyen. Ez mind nagyon szép de ezzel a párodnak is ártasz úgymond, hogy egy ilyen nagy problémát elhallgatsz előle. Hiszen eljöhet az a nap amikor eleged lesz ebből az egészből és végső elkeseredésedben esetleg megcsalod, vagy otthagyod mert annyira vágyni fogsz arra, hogy valakivel ezt is átélhesd. Nem biztos, hogy jó ötlet azt mondani a párodnak, hogy sosem volt orgazmusod, hiszen becsapva érezné magát, hogy ennyi időn át "hazudtál" Neki... De az sem jó ha hallgatsz róla. Próbáljatok ki néhány új dolgot, gondold végig, hogy mi az ami igazán izgat Téged, és kérd meg a párodat, hogy éljétek át ezt a dolgot együtt. Ha ez sem segítene akkor lehet, hogy érdemes lenne felkeresned egy szakembert. Nem gondolnám, hogy frigid vagy bár hallottam már olyanról, hogy van olyan nő aki nem képes átélni orgazmust de szerintem itt nem erről van szó. Én először is a szakembert javasolnám! Aztán ha az Ő szakvéleménye sem vezet eredményhez akkor le kell, hogy ülj a pároddal és meg kell, hogy beszéld Vele, hogy talán valamit másképp kellene csinálnotok!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!