Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányok tényleg szeretik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok tényleg szeretik azt, ha van egy meleg fiú barátjuk is? Ennek mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
A tévében láttam, hogy egy lánynak meleg barátja is volt. Ezen elgondolkoztam. A nők toleránsabbak a melegekkel szemben, úgy ahogy a férfiak többsége is elfogadja a leszbikus nőket? Nektek mi a véleményetek erről, mi lehet ennek az oka? Vagy ez egy divat jelenség? Véleményeket várok. (nem vagyok meleg, a kérdés szerintem érdekes, és nem szeretném, ha valakik értelmetlen dolgokkal, vagy káromkodással tele offolnák, köszönöm)
2011. márc. 27. 22:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát én szívesebben mennék vásárolni egy leszbikussal mint egy meleg sráccal.

Egyrészt mert nő, tudja hogy mi a divatos, másrészt meg nem csak homályos elképzelései vannak arról hogy mi a szexi egy nőn. Valószínüleg versengés se játszik be, hiszen nem ugyanabban a csapatban játszunk.

2011. márc. 28. 10:01
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem azért szerethetik sokan, mert egy férfi aki alapjáraton férfi és ismeri a férfiak gondolkodását, de ért a "nők nyelvén" is, könnyebben megérti a problémáikat. Tehát egyfajta közvetítők a két nem között. Mivel a két nem máshogy gondolkodik, egy ilyen közvetítő sokszor jól jöhet. Szerintem van sok nőnek meleg barátja. Én nem ismerek egy meleget sem, úgyhogy nem tudom, de így gondolom

21 l

2011. márc. 28. 12:29
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem azért szeretik a nők a meleg pasikat, mint barátot, mert az észjárásuk olyan, mint a nőknek, viszont testileg pasiként működnek. És sokszor tudnak tanácsot adni olyan dolgokban, amikben egy barátnő nem tud, és amiről egy férfit nem mernénk megkérdezni.

18/L

2011. márc. 28. 16:23
 14/14 anonim ***** válasza:

nekem van egy meleg barátom,annyira örülök,hogy ilyen jóba vagyunk.nem azért,mert húú nekem van és mekkora menő,hanem mert olyan kis aranyos,lehet vele beszélni,megért,nem hajt rám,és nincs benne az alap csajos féltékenység,ami a lányok között megvan :D

és bárki látná,nem mondaná meg,hogy meleg...énis kegyetlenül meglepődtem rajta.

én azon az alapelven működök,hogy egy barátnőmet megkérdezem,hogy jó-e a ruhám,csinos vagyok-e,nem gáz-e ez vagy az..persze hogy aztmondja,hogy nem mert lehet nem akar megbántani.egy meleg srác rávágja azt amit igazából gondol :)

2011. márc. 29. 04:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!