Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok tényleg szeretik azt, ha van egy meleg fiú barátjuk is? Ennek mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
A tévében láttam, hogy egy lánynak meleg barátja is volt. Ezen elgondolkoztam. A nők toleránsabbak a melegekkel szemben, úgy ahogy a férfiak többsége is elfogadja a leszbikus nőket? Nektek mi a véleményetek erről, mi lehet ennek az oka? Vagy ez egy divat jelenség? Véleményeket várok. (nem vagyok meleg, a kérdés szerintem érdekes, és nem szeretném, ha valakik értelmetlen dolgokkal, vagy káromkodással tele offolnák, köszönöm)2011. márc. 27. 22:54
2/14 anonim válasza:
Szerintem nem. A férfi barátaimban is szeretem a férfit, pont azért kedvelem őket, mert nem nők, másképpen gondolkoznak, egyszóval érezhető a nemek közötti különbség.
3/14 anonim válasza:
én mindig szerettem volna egy meleg barátod,most is szeretnék : D egyébként én sepc azért mert kíváncsi vagyok hogyhogy gondolkodik egy olyan ember aki a saját neméhez vonzódik,meg ha mondjuk pasi barátot akarsz,akkor tuti hogy ő nem fog rád másképp tekinteni. elvégre is,nem minden meleg pasi lányos
4/14 anonim válasza:
mert a meleg ferfiak inkabb noiesek, es jobban megertik a noket.
5/14 anonim válasza:
Nekem van egy meleg barátom és nagyon örülök, hogy barátok vagyunk. Már akkor ismertem mikor rádöbbent a dologra és semmiben nem változott a róla alkotott véleményem.
6/14 anonim válasza:
23:11 én ugyan így vagyok ezzel :)
7/14 anonim válasza:
mert biztos hogy soha nem fog rámászni ;)
8/14 anonim válasza:
Nem tudom, én nem vagyok se nő, se meleg. :P De azt szokták mondani, hogy férfi és nő között nem nagyon lehet barátság, mert előbb-utóbb átcsap testi vágyakozásba. Nos, ez legalább egy meleg pasinál ki van zárva, hogy elkezd hajtani a csajra. :)
9/14 anonim válasza:
Nekem is van meleg barátom és nagyon jól megértjük egymást. Mert például, ha egy csajjal megyek vásárolni, aki nem a legjobb barátnőm, akkor lehet, hogy az direkt lefikázza azokat a cuccokat, amikben jól nézek ki és meg akar győzni, hogy vegyem meg a másik ruhát, ami szerintem ronda, csak azért, hogy ő jobban nézzen ki nálam. Szóval, így a csajok néha féltékenyek egymásra, ezért nem olyan jó a viszony köztük. Na, most egy meleg pasival ez nem fordulhat elő, mert nincs semmi oka rá, hogy nekem rossz legyen, de mégse néz rám úgy, mint egy pasi. Szóval, remélem érted.
"A nők toleránsabbak a melegekkel szemben, úgy ahogy a férfiak többsége is elfogadja a leszbikus nőket?"
Szerintem igen.
10/14 A kérdező kommentje:
Értem, és ha egy barátnőről derülne ki, hogy leszbikus?
2011. márc. 27. 23:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!