Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még őszinte, rendes lányok/nők is?
Figyelt kérdés
Nyugtassatok meg, hogy igen. El vagyok keseredve.2011. márc. 27. 22:06
11/17 anonim válasza:
Vannak még a XXI. század káros hatásaitól mentesek is ne aggódj! Ritka, mint a fehér holló, de van. Én is megtaláltam! :)
12/17 anonim válasza:
Tuti vannak, ismerek is parat, csak Nekem is az a bajom, hogy pont Engem nem akarnak. Valahogy folyton roszfiuk mellett kötnek ki, utana meg hallgathatom a sirankozast, hogy kihasznalta es az összes ferfi szemet.
Mar a f@szom ki van velük, el is küldöm az összeset a büdös pics@ba.
13/17 anonim válasza:
én az vagyok. egyébként egy csomó lány rendes meg őszinte, csak nem feltétlenül jön be mindegyik a fiúknak,és nem nagyszájú r*b&nc*k akik vonaglanak az utcán, ezért senki sem veszi észre őket : )
14/17 anonim válasza:
Állítólag vannak. Csak nem biztos, hogy ezen a bolygón. Na jó, félre a pesszimizmussal. Próbálok hinni az ilyesmiben, de a kudarcok egy idő után csökkentik az ember kedvét. Főleg akkor, ha a delikvensek szinte élvezettel osztogatnak lelki sérüléseket. Amúgy nem feltétlenül az a rendes lány, aki annak tűnik. Nekem is volt olyan lány ismerősöm, akit csendesnek, visszafogottnak gondoltam, mígnem egyszer megláttam, hogy teljesen kivetkőzik magából, én meg csak bámultam. Egyébként amondó vagyok, a mai világban sokszor annak van sikere, aki jobban el tudja adni magát, tök mindegy, hogy milyen értékek vannak benne. Csak részben igaz a "mindig légy önmagad" dolog, legalább olyan jól kell tudnod "hantáznod" is, így a nők nagy részénél tuti sikered lesz. Végül is a mai világban a felszínesség az úr, és sokan lusták a felszín mögé nézni. Na és persze ott van a csordaszellem, a megfelelési kényszer is, így sok, egyébként normális ember viselkedik "nem normális" módon, csak hogy ne lógjon ki a sorból. Éppen ezért is olyan nehéz rendes lányokat találni, mert némelyikük lelke mélyén ott van a "jókislány", csak éppen valamiért mégis a szinte bunkó viselkedésű "macsók" kellenek neki. Az a legnagyobb gáz, ha valaki a sorozatos kudarcai ellenére is ragaszkodik ugyanahhoz a zsánerhez, ilyenekből is akad jó pár. Szóval nehéz dolgok ezek, de talán egyszer mi is találkozunk becsületes lányokkal.
15/17 anonim válasza:
én személy szerint egyről se halottam az utóbbi 10 évbe
látni? na azt 20 éve
találkozni? kb 40 éve
szóval nem kell elkeseredni bőven elég ha belenyugszol
16/17 anonim válasza:
Vannak, többet is ismerek. Többek között magamat is annak tartom :)
Csak jó helyen kell keresni őket. ;)
18/L
17/17 anonim válasza:
vanni vannak éppen cask ált nem egyedülállóak, nem véletlenül :) én is keresgélek, de sajnos ált a legtöbbnél kiderül, hogy csak duma volt az őszinteség... , a "rendesség" meg eléggé relatív :)
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!