Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

Jövőhét szombaton leszek 19 (férfi vagyok) és még szűz vagyok. Lett volna lehetőségem szexelni nővel, de mindig visszautasítottam. Lehet ez szokatlan (vagy hülye szokás) ,de én olyannal szeretném legalább az elsőt, akit szeretek, de ilyen eddig nem volt. Én szeretek sportolni, inkább ezt csinálom csajozás helyett, de sokszor bánom. Már 19éves leszek lassan, kéne is barátnő meg nem is. Főleg mikor tesztoszteron fokozót szedtem..... olyan kanos voltam, hogy nem bírom elmondani!

Szerintetek hagyjam az egész szüzességi fogadalmat (hogy azzal veszítem el, akit szeretek) a fenébe? Ki tudja mikor lesz az?

2011. márc. 27. 21:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én is 19 vagyok, és szűz :D Nem nagy cucc. És nekem az elveim fontosabbak, mint egy dugás. Gondolj bele, hogy éreznéd magad utána... Egyrészt amiatt, hogy 19 évet vártál amiatt, hogy csak úgy legyints rá, másrészt utána mivel fogod magad többnek érezni? Szörnyen fogod magad érezni, ha megteszed "csakúgy". Ha pedig kivárod, és tényleg úgy történik, ahogy eltervezted, akkor pedig a legnagyobb királynak. A döntés persze a tiéd, én mindenesetre nem hagyom, hogy holmi tesztoszteron keresztbetegyen :D
2011. márc. 27. 22:04
 12/19 anonim ***** válasza:
internet gengszter már vagy... :D és attól hogy felfujatod magad kokszal nemfosnék be tőled bátyó
2011. márc. 27. 22:09
 13/19 A kérdező kommentje:
Tesztoszteron fokozó nem számít koksznak. Ennyit már csak tudhatnál, ha írni nem tudsz!
2011. márc. 27. 22:10
 14/19 anonim ***** válasza:
egyébként biztos igazatok van. itt vagytok tizenévesen legszebb éveitek elején. és megannyi nő van még előttetek ti meg vártok a csodára. és ha a ti nagy csodálatos élményetekről kiderül hogy kamuzott végig? akkor visszacsináljátok a történteket mint egy gyönyörű tündérmesében vagy mi?
2011. márc. 27. 22:12
 15/19 anonim ***** válasza:
az számít annak amit az emberek úgy gondolnak. szerintem szerektől izmosnak lenni tök gáz, kb a plasztikával egyenertékű a szememben, na de nemis ez a lényeg. egyébként mi bajod az írásommal? az hogy nemírok nagybetűt? :D vedd úgy hogy beszélgetünk ott nincsenek írásjelek
2011. márc. 27. 22:16
 16/19 A kérdező kommentje:

Úristen...

Ha nem értesz valamihez, inkább ne szólalj meg. Ebből leszűröm, hogy nem értesz ehhez a sporthoz.

Ha értesz hozzá, akkor megírhatnád, hogy az alcar mivel másabb, mint a sima l-karnitin? A glutamin miben befolyásolja az l-karnitin felszívódását? A fordított fogás milyen izomcsoportot mozgat meg a sima rúdfogással szemben?

2011. márc. 27. 22:18
 17/19 anonim ***** válasza:

legyél akkor nagy okos mert a gyúráshoz sok ész kell :D és való igaz nem értek ehhez a sporthoz, viszont más sport doppingozásának elszenvedő alanya voltam.(szétküldték szerekkel a gyereket aztán ment mint az állat)

szerintem alkothatok véleményt olyan dologban ami érint egy általad végzett tevékenységet.

neked is van véleményed fociban, politikában, sulival kapcsolatban, pedig se diplomád nincs se szakértő nem vagy. és továbbra se fogok egy poroktól izmos keménylegénytől se fosni

2011. márc. 27. 22:29
 18/19 milán88 ***** válasza:
komám, te egy Isten császár vagy... ez egy gyönyörű és szent fogadalom... én is így voltam, és be is váltottam! 21 évet kellett várnom rá, de megérte... nehogy feladd... minden tiszteletem a tiéd! KIRÁLY VAGY!!!!!!!!!!
2011. márc. 28. 11:40
 19/19 anonim ***** válasza:

Ne add fel az elveid! Ha 19 évet kibírtál (oké, hogy nem voltál ennek mindíg a tudatában, de ez mellékes), akkor az a pár hónap, év már semmiség lesz. És ne hallgass azokra, akik azt mondják, hogy 13-14 évesen elveszteni a menő, mert nincs igazuk. Nem is tudják, mit csinálnak. Én is most nemrég vesztettem el és nem bántam meg, mert szeretem a fiút, akivel megtörtént, és épp így volt tökéletes. Attól lesz az egész szép, és élvezetes hogy szereted a partneredet.(lehet, hogy túl nyálasan hangzott, de tényleg így van :))

Én a te helyedben várnék, de te tudod, hogy igazán mit is szeretnél.

18/L

2011. márc. 28. 16:33
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!