Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális?
Jövőhét szombaton leszek 19 (férfi vagyok) és még szűz vagyok. Lett volna lehetőségem szexelni nővel, de mindig visszautasítottam. Lehet ez szokatlan (vagy hülye szokás) ,de én olyannal szeretném legalább az elsőt, akit szeretek, de ilyen eddig nem volt. Én szeretek sportolni, inkább ezt csinálom csajozás helyett, de sokszor bánom. Már 19éves leszek lassan, kéne is barátnő meg nem is. Főleg mikor tesztoszteron fokozót szedtem..... olyan kanos voltam, hogy nem bírom elmondani!
Szerintetek hagyjam az egész szüzességi fogadalmat (hogy azzal veszítem el, akit szeretek) a fenébe? Ki tudja mikor lesz az?
Úristen...
Ha nem értesz valamihez, inkább ne szólalj meg. Ebből leszűröm, hogy nem értesz ehhez a sporthoz.
Ha értesz hozzá, akkor megírhatnád, hogy az alcar mivel másabb, mint a sima l-karnitin? A glutamin miben befolyásolja az l-karnitin felszívódását? A fordított fogás milyen izomcsoportot mozgat meg a sima rúdfogással szemben?
legyél akkor nagy okos mert a gyúráshoz sok ész kell :D és való igaz nem értek ehhez a sporthoz, viszont más sport doppingozásának elszenvedő alanya voltam.(szétküldték szerekkel a gyereket aztán ment mint az állat)
szerintem alkothatok véleményt olyan dologban ami érint egy általad végzett tevékenységet.
neked is van véleményed fociban, politikában, sulival kapcsolatban, pedig se diplomád nincs se szakértő nem vagy. és továbbra se fogok egy poroktól izmos keménylegénytől se fosni
Ne add fel az elveid! Ha 19 évet kibírtál (oké, hogy nem voltál ennek mindíg a tudatában, de ez mellékes), akkor az a pár hónap, év már semmiség lesz. És ne hallgass azokra, akik azt mondják, hogy 13-14 évesen elveszteni a menő, mert nincs igazuk. Nem is tudják, mit csinálnak. Én is most nemrég vesztettem el és nem bántam meg, mert szeretem a fiút, akivel megtörtént, és épp így volt tökéletes. Attól lesz az egész szép, és élvezetes hogy szereted a partneredet.(lehet, hogy túl nyálasan hangzott, de tényleg így van :))
Én a te helyedben várnék, de te tudod, hogy igazán mit is szeretnél.
18/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!