Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális?
Jövőhét szombaton leszek 19 (férfi vagyok) és még szűz vagyok. Lett volna lehetőségem szexelni nővel, de mindig visszautasítottam. Lehet ez szokatlan (vagy hülye szokás) ,de én olyannal szeretném legalább az elsőt, akit szeretek, de ilyen eddig nem volt. Én szeretek sportolni, inkább ezt csinálom csajozás helyett, de sokszor bánom. Már 19éves leszek lassan, kéne is barátnő meg nem is. Főleg mikor tesztoszteron fokozót szedtem..... olyan kanos voltam, hogy nem bírom elmondani!
Szerintetek hagyjam az egész szüzességi fogadalmat (hogy azzal veszítem el, akit szeretek) a fenébe? Ki tudja mikor lesz az?
Szerintem ne szedj tesztoszteronfokozót :S
Nem vagy elkésve, nagyon sokan huszonévesen veszítik el a szüzességüket.
termeszetes, ez a normalis
csak a mai vilagban mar a 13 evesek is lefekudnek aki rajuk mosolyog
Ha van lehetőséged.
Itt szerintem az a kérdés, hogy hány lánnyal nem pedig az, hogy azzal a lánnyal.
"Egy férfi attól férfi, hogy mennyire tudja késleltetni az élvezeteket."
Lawrence Block
(valahogy így hangzott, a lényeg az, hogy akkor lehetsz igazán büszke magadra, ha kiállsz az elveid mellett, még ha nehéz is. Mert ez amúgy jó elv.)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!