Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, voltatok már szűz sráccal úgy hogy már ti nem voltatok azok?
hány ilyen srác volt?
hogy tudtad meg h szűz?
hogy jöttetek össze?
évesek voltatok ti és a partner(ek)?
mennyi partnered volt elötte?
hány menetet bírt?
korán met el?
hányszor élveztél el?
hogy védekeztetek?
megbántad?
Elöszöris:
-1 ilyen srác volt
-mondta
-egy buliban
-én 16 ő 17
-öm...előtte? hát...3-4( de nem mindegyikkel volt sex)
-azt nem tudom hány menetet, de szerintem olyan 3, többször csináltuk
-bírta egy darabig, az első menet kb 30 percig tartott
-én az összes menet alatt, szal...attól függ mennyi volt
-gumival+gyógyszer
-NEM bántam meg egyáltalán, mert még most is együtt vagyunk...:) már 8 hónapja
1 ilyen fiú volt, a mostani barátom
Onnan tudtam meg hogy régóta ismertem és tudtam hogy nem volt előttem barátnője (még csók sem)
Én 18leszek, ő 2Olesz (9hónapja vagyunk együtt)
Előtte volt már egy 1éves kapcsolatom és egy 1,5hónapos
Igen eleinte korán ment el, de mostmár tudja "szabályozni"
Örülök is neki meg nem is, mert így legalább nem tud összehasonlítani a régi barátnőivel, mert ugye nincs is neki, és szerintem az első mindenki életében fontos :)
Amiért nem örülök neki az az hogy félek hogy majd később ki akarja próbálni más lányokkal is és meg fog csalni, de nem ilyen ember, szóval remélem tévedek :)
Figyu te ret*dált p*csa. Érzékeny lelkivilággal, milyen cool gondolatolvasó képességed van hallod, ne magadból indulj már ki. Nem mindenki egy kisbaba érzelmi világával fogja fel a szüzességet. Egyébként az hogy neki valamikor csak loserek jutottak, valószínűleg mert ő is az volt.
Persze kiélheted magad itt, csak azért ne szállj már el magadtól.
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:37
Folytasd még kérlek, annyira vicces, ahogy így vered a nyálad:) Meg gondolom mást is, ha már nincs ki verje:P:D
Jaaaj, de megkaptam. Folytatnám csak már nem érdekel, akkor épp ilyen hangulatban voltam.
Juj és képzeld van aki verje, bár azt nem süsün szokta. A nyálam nem csorgott te meg nem vicces vagy hanem f*sz
"Azért ócsárolom, mert a kérdésekre válaszoltam. Hazudhatnék, hogy fantasztikus volt, de ha egyszer a kérdező megkérdezte a részletet, miért kamuzzak, csak hogy nehogy megbántsak az érzékeny lelkivilágotokat? Egyébként teljesen leszarnám, ha ők ugyanezt mondanák rólam, nem érdekel a véleményük, mivel nem az életem része, idegenekkel meg nem szokásom törődni:)"
Bagoly mondja verébnek káromkodás. Egyébként TÉNYLEG meennyire nem foglalkozol másokkal füüh. És hiába ismételgeted ugyanazt attól még nem lesz igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!