Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Miért jönnek be...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért jönnek be nektek inkább a nagyobb darab srácok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom, hogy az utóbbi időben a péniszméretes kérdések helyét kezdi átvenni a súly-magasság, testalkat kérdés, viszont konkrétan az érdekel, hogy mi oka van, hogy inkább egy párnásabb fiút szerettek, mint egy "gizdát".

Már egy előző kérdésemben utaltam rá, hogy bár még relatíve nem rég kondizok -azaz még nem egész egy éve, és sajnos nem igazán látszik, max ha ruha nélkül vagyok, hogy egyáltalán csinálok valamit. Viszont gyanítom, hogy nagyobb emberben nagyobb erőt gyanítotok -ilyen választ olvastam is egy hasonló kérdésnél, ami azért nem teljesen igaz. Nos, ezért írtam már le egy korábbi kérdésemben is, hogy a gyakorlatban néhány "apukásabb" azaz macisabb alkatú srácnál már erősebbnek bizonyulok, de ha rámnéznétek, azon csodálkoznátok, hogy a szél hogy nem visz el sajnos, tehát, bár azt mondják, hogy nem csúnya az arcom, viszont véleményem szerint ilyen téren nem vagyok valami bizalom gerjesztő egy laikus számára. Tehát, ha az erő számít, és ezért jön be egy-egy alkat jobban, mint egy másik, akkor néha "mellé foghattok". Tudom, hogy nem az alapján választotok, hogy ki nyom tíz kilóval többel fekve, viszont azért még is számít az erő nem?Előre isköszi a válaszoka

24/f

2011. márc. 27. 17:04
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Ez komolyan megnyugtatta a lelkem. Én sem vagyok vékony, de arányosan vagyok mindenhol vastagabb,épp az előbb kezdtem el siránkozni hogy így nem lesz kapcsolatom mostanság (eddig volt már, nem tudom hogy jött most rám a para, egy magabiztos nő vagyok), de most hogy írtad,hogy duci barátnőd van nagy kő esett le a szívemről :)
2011. márc. 27. 23:29
 22/29 anonim ***** válasza:

ne siránkozz hogy duci vagy....én szarabb helyzetbe vagyok mint a duci,kövér,túlsúlyos nők tudjátok miért?

Mert nekem az arcom ronda és az arcon csak a plasztika segíthet de a testet akármikor képes vagy megváltoztatni szóval jusson ez eszedbe ha egy nem szép arcú srácot látsz h neki sokkal nehezebb párt találni mint neked

2011. márc. 27. 23:56
 23/29 anonim ***** válasza:

1 éve megismertem egy kicsit sem kigyúrt sovány srácot...Haverok befolyásolása által vállasztottam egy olyat aki izmos volt (nagydarab)..11 hónapot voltam vele,életem legrosszabb időszaka volt...gondolataim folyton a másik srácon jártak...most vele vagyok (a sovánnyal) és imádom,és boldog vagyok vele,és nem hagynám el semmiér:)Főleg nem egy kigyúrt macsóér...:)

Pasim szerény rocker...és imádom őtet:)

Röviden : ne érdekeljen mások mit gondolnak,magadnak teccedjél mert eljön majd az a csaj aki olyannak szeret mint amien vagy:)

2011. márc. 28. 02:13
 24/29 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólásod jól esett olvasni. Viszont barátnőm már van ahogy írtam is, viszont azért magamnak is szeretnék kicsivel jobban tetszeni. A rockerség meg mondhatjuk úgy, hogy rám is jellemző, bár már lassan ezt sem tudom eldönteni ki minek számít, mert már annyi féle válfaja van... :D
2011. márc. 28. 11:17
 25/29 anonim ***** válasza:

Bocsi a barátnős részt nem vettem észre ;))...ám akkor szerintem nincs probléma,szeret nem?

Amúgy ha magadnak akarsz jobban tecceni az más téma,akkor probálj vitaminokat (nem ilyen izom növelőt,hanem rendes vitamint) szedni,lehet valamennyit segit,és étkezz rendesen:)

Ami a rockerséget illeti párom,ahogyan én is a régi 80.as évek rockerstilusát képviseljük:P (metallica,guns'n'roses,iron maiden,ozzy stb)

A mai rock/pop-rock vagy mi az szerintem annyira távol áll az igazi rocktól,hogy az sok:D

De leirásaid szerint te sem a mai "rocker vagyok csak néha elmegyek pop,house zenés diszkókba" tipus vagy,ha meg igen akkor bocsánat a tévedésér és a megjegyzésér.

2011. márc. 29. 02:12
 26/29 anonim ***** válasza:
utolsó te mekkora egy barom vagy....minek adsz olyanban tanácsot amihez halvány lila fogalmad nincs miért lenne jó neki ha vitaminokat szedne ahelyett ha például fehérjét vagy creatint szedne?....
2011. márc. 29. 16:10
 27/29 anonim ***** válasza:

1 megjegyzés : Sztem azért 1 férfi legyen az ne pedig egy mai diwatbu*i, Justin Bieber meg Sp féle..

A régi-régi időkben ez alap volt, mármint a férfiasság, nem kell most kigyúrt állatnak lenned viszont valami legyen.

2011. márc. 29. 16:58
 28/29 anonim ***** válasza:

1 férfi nem a külsőjétől férfi:)

A csajokat akiktől 1 férfi komoly kapcsolatra számithat legkevésbé érdekli a kinézet.A többi meg olyan h "hű de jól néz ki...pár hónap/év múlva aszta ez jobb mint a mostani pasim,lecserélem"

Szvl a legfontosabb a belső nem a külső,és nem a mai Justin Bieber meg SPről van szó,mert a 80.as évek rockerei között legtöbben nem voltak kigyúrva

2011. márc. 30. 21:31
 29/29 A kérdező kommentje:

Erről a mit szedjek, mit ne dologról nem szerencsés vitát nyitni, mert a kondi teremben sem tud a két tábor dűlőre jutni sosem -és ezzel nem csak abban a teremben van ígyahová én járok... :)

Sőt, abban sincs egyetértés -mert nyílvánvalóan senki nem egyforma, hogy pl amit eddig fejlődtem az a max, és ez csak lassulni fog ezután, vagy pont kb még egy év múlva lesz látványosabb. Amúgy köszönöm mindenkinek a hozzászólást, a szkanderes dologért meg külön örülök, hogy senki nem oltott le eddig... :)

Jah, egyébként valóban nem vagyok ez a "mai rocker"... az SP féléket meg aztán végképp kifejezetten rühellem... -így hasonlítani meg aztán végképp nem szeretnék hozzájuk. A ducibb lányoknak meg azt üzenem, hogy természetesen kb pont annyian szeretik kifejezetten őket, mint a vékonyakat, és vannak akiket meg pont nem érdekel egy lány testalkata, vagy mellmérete, vagy hajszíne stb..., lényeg, hogy megfogja valami benne -én is ide tartozom. :)

2011. márc. 31. 22:48
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!