Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Miért jönnek be...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért jönnek be nektek inkább a nagyobb darab srácok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom, hogy az utóbbi időben a péniszméretes kérdések helyét kezdi átvenni a súly-magasság, testalkat kérdés, viszont konkrétan az érdekel, hogy mi oka van, hogy inkább egy párnásabb fiút szerettek, mint egy "gizdát".

Már egy előző kérdésemben utaltam rá, hogy bár még relatíve nem rég kondizok -azaz még nem egész egy éve, és sajnos nem igazán látszik, max ha ruha nélkül vagyok, hogy egyáltalán csinálok valamit. Viszont gyanítom, hogy nagyobb emberben nagyobb erőt gyanítotok -ilyen választ olvastam is egy hasonló kérdésnél, ami azért nem teljesen igaz. Nos, ezért írtam már le egy korábbi kérdésemben is, hogy a gyakorlatban néhány "apukásabb" azaz macisabb alkatú srácnál már erősebbnek bizonyulok, de ha rámnéznétek, azon csodálkoznátok, hogy a szél hogy nem visz el sajnos, tehát, bár azt mondják, hogy nem csúnya az arcom, viszont véleményem szerint ilyen téren nem vagyok valami bizalom gerjesztő egy laikus számára. Tehát, ha az erő számít, és ezért jön be egy-egy alkat jobban, mint egy másik, akkor néha "mellé foghattok". Tudom, hogy nem az alapján választotok, hogy ki nyom tíz kilóval többel fekve, viszont azért még is számít az erő nem?Előre isköszi a válaszoka

24/f

2011. márc. 27. 17:04
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

IGen, szerintem azért elég ciki, ha a nő is le tudná nyomni szkanderben pl a párját. :D

Egyébként sokan azt mondják, ogy egy nagyobb darab fiú mellett nagyobb a biztonság érzetük -ami igaz is lehet egy rendszeresen sportoló, izomból 85-90 kilós fiúra, viszont egy lusta, pohos hasonló súlyú srácnál -kizárólag ha ezt a szempontot nézzük, akkor "még velem is jobban járna". :)

Tudom, hogy az összkép a fontos, viszont ebben a kérdésben erre a "problémára" szeretnék fókuszálni.

2011. márc. 27. 17:14
 12/29 anonim ***** válasza:
Én a macisat szeretem és nem az izmossága miatt, hanem a szélessége miatt. Fogalmam sincs miért van ez, de számomra iszonyú férfias :) Ha valakinél látom, hogy pocakja van, meg olyan jó nagy ölelnivaló, akkor elolvadok, és tényleg egy boldog család képe úszik a fejembe. Ha emellett még egy jó humorú tisztességes ember, akkor hozzá is megyek :D
2011. márc. 27. 17:16
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

"Ertelek es szep is, hogy innen akarsz meriteni, de ha az itteniek alapjan akarsz baratnöt, akkor szinglikent murdelsz meg apa!

Itt a Nöknek, nem szamit a külsö, nem szamit a penz, meg csak a kedves pasik kellenek. Tökeletes ellentetje annak, ami a valosagban van.

Izmosnak, penzesnek, iszonyuan brutalisan helyesen jokepünek kell lenni, minimum!"

Hát ez baromira nem igaz. persze lehet azt mondani, hogy itt a gép előtt csak olyanok ülnek akik úgymond 'normálisak'... mondjuk szerintem akik a külsejükkel vannak elfoglalva és állandóan mennek bulizni, meg új kapcsolatokat létesítenek azok nem hiszem, hogy itt fognak a gyk-esen fent lógni:).

Na meg nem tudom milyen nőkről beszélsz, de gondolom te is arról a fajtáról aki neked megközelíthetetlen. de az igények azért mindenkinek megvannak.

És érdekes, mert a barátnőimnek mindig teljesen átlagos fiújuk volt, és még csak gazdagok sem voltak. Sőt nekem is az ilyen fiúk tetszettek meg és nem a kőgazdag bunk.ó gyerekek. Ja tudom ezek csak üres szavak nektek de legalább leírom hátha valakinek eljut az agyáig is végre.

2011. márc. 27. 17:16
 14/29 A kérdező kommentje:
Járok kondiba már 10 hónapja -ami ugyan egy becsületes izomzat felépítésénél -értsd nem kox, elég kis idő, viszont még ez alatt nem fejlődtem annyit, hogy ruhán keresztül is látsszon -sőt mindig azzal jön mindenki, hogy hízzak már -amit már kezdek unni. Magyarán látszanak, hogy kontúrosodgatnak az izmaim, viszont amúgy ahogy az emberek legtöbbször látnak, kb észre sem lehet még venni semmit.
2011. márc. 27. 17:18
 15/29 A kérdező kommentje:
A kérdést amúgy többek között pont a gyik.hu-n feltett hasonló témájú kérdések tapasztalataira alapozva tettem fel -azaz nekem az jött le, hogy elég sokan a mackósabb fiúkat szeretik -pl a napokban egy kérdésnél 49 válaszból vagy 30-an.
2011. márc. 27. 17:24
 16/29 anonim ***** válasza:
szép dolog amit csinálsz én több mint 3 éve edzek és az első két évben rajtam se látszott szinte semmi bár ha levettem a ruhát sokan meglepődtek....de 2. évem után nem csak az erőm hanem a testem is nagyon megugrott és most már szépen látszik minden ruhában is és nem szedek semmit jó étrendem van és természetesen edzek....75 kg vagyok el sem hiszik sokan....és mégis fekve belenyomok 140 kilóba...szóval belőlem se nézi ki senki ezt biztosra mondom és a nálam 2-3szor nagyobb nem ennyire szálkás csávók is lehidalnak a konditerembe és bizalmasan megkérdezik mit szedek:D...de az igazság az h velük ellentétben semmit és ne aggódj egy év múlva majd megugrasz mint az állat kinézetre csak kitartó legyél és amúgy én sem értem a nőket h miért jobb egy zsíros testet ölelgetni mint egy szépen kidolgozottat..hiszen ugyan-úgy biztonságérzetet ad és látszatra nagyon jól néz ki
2011. márc. 27. 17:49
 17/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy leírtad ezt 17 49-es. :)

Igen, a 75 kg nekem is jó lenne, de még hiányzik hozzá jó 10 -bár méréstől függ, mert van amikor "csak" 9. Viszont megnyugtattál egy kicsit, mert sokan azt beszélik, hogy az első év a leg látványosabb...-ami nálam kb 2 kilót jelentett -igaz a mostaninál még 1-2 kilóval néhány éve voltam nehezebb is, tehát ha úgy nézzük még mindig minuszban vagyok. Egyelőre még csak akkor látszik rajtam, hogy csinálok valamit, ha atlétában vagyok, viszont jól esett olvasni, hogy más is volt így ezzel az első két évben. Sajnos még csak 67 kilóval bírok szériázni, ha már a számoknál tartunk, viszont a konkrét példa kedvéért, egy teljesen kezdő, bármilyen alkatú emberhez képest ez azért nem rossz, hiszen általában olyan 40 és 50 kiló közötti értékekről szoktak elindulni. Tehát nem vagyok még olyan nagyon erőművész, viszont azért fontos megjegyezni, hogy már így is erősebb vagyok egy-két olyan mackós embernél aki "jobban néz ki" -legalább is nem olyan kamaszgyerekesen, viszont fizikálisan még is elmarad tőlem. Viszont ezek szerint azért nem minden esetben ezért szeretik a lányok inkább a puhosabb fiúkat -már akik őket szeretik. Na, bocsi, hogy itt belementem a kondiba, viszont fontosnak éreztem leírni, hogy azért van különbség a messziről egyformának látszó "gizda", vagy "vézna" fiúk között is. Amiért a kérdést kiírtam az az volt, hogy nekem már úgy jött le, hogy minden féle legyen az optimális fiú, csak olyan ne, mint amilyen én vagyok. Mármint gondolom az olyan fiúkra gondolnak ilyenkor akik tényleg csak a genetika miatt nem híznak el, és az valóban nem valami férfias látvány, viszont sajnos ruhán keresztül még én is olyannak nézek ki, így minimum egy atlétás találkozóig el kell jutnom ahhoz, hogy valaki ne olyannak nézzen. :D :)

Egyébként baromságnak tartom, hogy azt senkinek nem illik mondani, hogy "de kövér vagy", viszont azt, hogy "te nagyon vékony vagy", azt igen... Egyik sem jobb a másiknál, akkor most miért lehet az vajon, hogy ezt illik mondani, hol ott szerintem pontosan annyira szarul esik, mint egy kövérnek ha azt mondják, hogy dagadt...

Na, jó, ez már külön téma kör. :)

2011. márc. 27. 18:14
 18/29 anonim ***** válasza:
A lényeg hogy sokkal jobb ha van rajta mit fogni:))))
2011. márc. 27. 20:55
 19/29 AndiBandi93 ***** válasza:

Nagyobb darab (duci) lány létemre vékonyka barátom van. Ráadásul kb 3 centivel alacsonyabb nálam, szóval elég furcsa pár vagyunk. Na és?? Kit érdekel? Az a lényeg hogy szeretem, és ő is engem, és hogy elfogadjuk egymást úgy ahogy vagyunk. Kell ennél több?

Itt nem igazán a külsőségekről van szó, hanem a személyiségről, az érzelmekről.. :)

2011. márc. 27. 22:42
 20/29 A kérdező kommentje:
Nekem is kifejezetten duci barátnőm van, viszont legalább én vagyok a magasabb. Teljesen jó ez ahogy vagytok, viszont én a barátod helyzetében már nagyon fusztrált lennék a dolog miatt. Remélem, azért még is csak a barátod az erősebb? -mert azért csak a férfi legyen a férfi. :) Természetesen a legkisebb rosszándék nélkül írom ezt, csak így írásban nehéz néha úgy írni a dolgokat, hogy ne jöjjek ki nagyon hülyén belőle. Viszont elmondok egy dolgot ami elvileg szégyenletes, viszont képes voltam még erre is, hogy a lelki egyensúlyom helyreállítsam. Konkrétan a kapcsolatunk elején kihívtam szkanderozni a lányt arra való tekintettel, hogy mivel én 65 kg vagyok, ő 110, így kb talán érvényes a játék lánnyal is -ráadásul ekkor még kondizni sem jártam, csak néhány évnyi rendszeres fekvőtámaszozás volt mögöttem. Nos, igazándiból így leírva nagyon hülyén néz ki, és tulajdonképp szégyenlem is leírni, hogy természetesen én nyertem, viszont nekem az kellett, hogy "férfinek" érezhessem magam mellette, viszont azért eléggé szégyenlettem utánna magam, mert még sem egy sportos leányról van szó, csak simán pufiról... Na, jó, azért az biztos, hogy egy 110 kg-os testépítő nő lenyomna, viszont olyannal már csak azért sem kezdenék, mert az számomra egyáltalán nem nőies...
2011. márc. 27. 23:24
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!