Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti sem szeretitek, ha a csiklótokat akarják izgatni?
Figyelt kérdés
Csak mert én nem élvezem, nekem már-már kellemetlen. :/ az baj?2011. márc. 27. 11:41
11/19 anonim válasza:
Meg kell neki mondani, hogy ahogyan most csinálja az neked nem jó! Együtt kell kitapasztalnotok, hogy neked hogyan jó, a segítséged nélkül nem fog rájönni! 25/L
13/19 anonim válasza:
Mert béna kisfiúkat fogtatok ki lányok... én 1-2perc alatt elmegyek, amikor a barátom a csiklómat izgatja. Ha jól csinálják, a legjobb érzés a világon....
14/19 anonim válasza:
Persze,hogy baj,ha kellemetlen! Béna a pasid...ennyi! Próbálkozz csajjal :))
15/19 anonim válasza:
Az biztos hogy az enyém elég ügyetlenke volt, azt is én mutattam meg neki hol van a csikló... Nem tudta! Utána próbálkozott, de minden volt csak jó nem...
Igyekeztem rávezetni hogyan lenne jó de nem tanult. Sehogyse lett jó. Mára már ex(nem emiatt). Az utódom is nemrég hagyta el (gondolom nála is fantasztikus teljesitményt nyújtott) mellesleg a leghosszabb szeretkezésünk 3 teljes percig tartott. Ez volt a rekord! Hát van még mit tanulnia a srácnak..
16/19 anonim válasza:
03-27 14:02 az is kamu
meg az utána levő is
17/19 anonim válasza:
Te meg buta vagy ^^, ez az utcsónak ment.
19/19 anonim válasza:
Próbáld ki, hogy ha az ujjaddal magadnak ingerled, akkor is kellemetlen-e. Ha igen, akkor szokni kell még, vagy túlságosan erősen csinálod. Tapasztald ki, hogy jó! Ha sikerül úgy csinálnod magadnak, hogy jól essen, akkor csak a barátodat tanítsd meg rá. Hidd el, biztos venni fogja a lapot, hisz végső soron azért csinálja, hogy neked örömet szerezzen.(:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!