Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti sem szeretitek, ha a csiklótokat akarják izgatni?
Az elég baj!
Vagy nem vagy elég nedves, vagy túl erősen csinálja. Nekünk mind2 volt, és persze, hogy fájt neki. Az segít, ha közben néha visszanyúl a hüvelyhez, ha kezdesz szárazabb lenni. Iszonyatosan finoman kell csiálni az elején, mintha alig érnél hozzá, és az izgalmi fokhoz mérten egyre erősebben.
az én barátom is össze vissza mindent ingerel, amikor nyal és soha nem élvezem, max másodpercekre jó itt-ott és inkább vagy megjátszom, hogy elmentem, hogy hagyja abba, vagy átmegyek abba, hogy feküdjünk le
és hiába mondtam el, mutattam már neki hogy jó
egyszerűen béna, ahogy a LEGESLEGTÖBB srác
Az utolsó hozzászóló leírhatná a tökéletes csiklóingerlés lépéseit...
De most komolyan, engem érdekelne.
13:23
Kíváncsi vagyok, honnan van ilyen kib@szottnagy tapasztalatod? Szerintem jobb, ha nem általánosítasz, csak azért, mert téged még senki nem volt képes felizgatni így.
Nekem eddig a "tongue tornado" jött be a leginkább. Az amerikai pitében sok fsságot hordanak össze, de ennek utánanéztem, és elég király. Hatból hatszor szétélvezte magát a csajszi...
Szal ránéztem a neten, és annyi, hogy a nyelveddel a csikló körül körzöl kb 1 centi sugárral, majd egyre szűkíted a köröket, és ahogy szűkíted, úgy egyre erősebben csinálod. A végén a csiklón van a nyomás (folyamatos cirkuláló mozgás kíséretében) végig, míg el nem megy a csaj. Sztem érdemes kipróbálni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!