Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk & lányok! Van vagy volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk & lányok! Van vagy volt meleg/leszbikus haverotok?

Figyelt kérdés

Nem kell bzizni senkit senkinek, csak egy közvéleménykutatást végeznék :P Sokan azt mondják hogy meleg fiú és hetero fiú között nem lehet szimpla barátság, ugyanígy egy leszbikus nő és hetero nő között. Nos a kérdés nem az hogy ti hisztek-e az igaz barátságban, függetlenül a beállítottságtól, hanem hogy egy hetero fiúnak van vagy volt-e meleg haverja, és egy hetero lánynak leszbi bnője!?

Léccí, kort, nemet írjatok! És ha kérhetem csak kulturáltan...

2011. márc. 27. 11:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nekem van meleg barátom, 18 éves voltam mikor megismertem őt, ő akkor 23 éves volt. Megismerkedésünk után kb fél évvel mondta el a dolgot, mert a barátom akar a továbbiakban is maradni és egy ilyen dolgot nem akar titkolni, mert félt ha kiderül később probléma lehet belőle, jobb ezeket még az elején tisztázni.

És igen van barátság heteró fiú és meleg giú között, barátnőm is nagyon kedveli őt.

20/F

2011. márc. 28. 10:46
 12/16 anonim ***** válasza:

Van egy meleg kollégám, haverok vagyunk. Szexről nem nagyon beszélünk :) nem vagyok kíváncsi a sztorijaira...

Nincs bajom vele, de azért nem mernék vele egy sötét szobában lenni... Nem valami visszafogott fajta. F

2011. márc. 28. 12:00
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem vannak homoszexuális barátaim.Van fiu is és van lezbikus pár is a baráti körömben.Én 100%-ig hetero vagyokde soha nem itéltem el a melegeket.Kicsit meglepödtem amikor egyik másik ismerösömröl évekig tartó barátság után derült ki,hogy meleg,de az én szememben ez nem mérvado dolog egy barátságban.Mindenkinek a magánügye,hogy kivel mit csinál a háloszobájában és amig nem kérkedik valaki a másságával,addig nem tartom ezt elítélendö,megvetendö dolognak.
2011. márc. 28. 14:59
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

12:00es szerintem nem mozdulna rád, ha nem biztos abban hogy te is kapható lennél rá.

Bár kitudja, gondolom ők sem egyformák, nekem nincs meleg barátom, van egy de ő nem olyan közeli. Pontosabban az excsajom rokona, és így van köztünk egy bizonyos felszines kapcsolat. Na ő nagyon szeret félreérthetetlen megjegyzéseket tenni, meg kifejtette nekem h jó a seggem stb xD De a csajom mondta, hogy ő egyáltalán nem gondolja komolyan, csak szereti úgymond sokkolni az embereket.

14:59es maximálisan egyetértek.

2011. márc. 28. 17:44
 15/16 anonim válasza:

Van egy leszbikus legjobb barátnőm, akivel már lassan 6. éve ismerjük egymást, és tényleg legjobb barátnők vagyunk, 4 éve mondta el, hogy leszbikus, de számomra ez mindig is egyértelmű volt, de sose zavart, és sose piszkáltam emiatt. Szerintem egy hetero nő - mint én - is tudok beszélgetni nőkről egy leszbikussal, ha arról van szó, hogy egy nő szép v nem, hiszen ki az, aki nem alkot véleményt a másikról, ha meglátja ;)

A meleg pasikat pedig mindketten imádjuk, annyira édesek. Fiúk a klubból rajongók vagyunk és néha egy-egy meleg szórakozóhelyen is feltűnünk.

24/L/hetero

2011. máj. 27. 00:57
 16/16 anonim válasza:
csak ellenségem :) és van is rá bizonyítékom. egyszer azt hallottam a fiú mosdóban hogy "szeretlek" és azt hogy "te b*zi vagy?".
2013. jan. 30. 17:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!