Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk & lányok! Van vagy volt meleg/leszbikus haverotok?
Nem kell bzizni senkit senkinek, csak egy közvéleménykutatást végeznék :P Sokan azt mondják hogy meleg fiú és hetero fiú között nem lehet szimpla barátság, ugyanígy egy leszbikus nő és hetero nő között. Nos a kérdés nem az hogy ti hisztek-e az igaz barátságban, függetlenül a beállítottságtól, hanem hogy egy hetero fiúnak van vagy volt-e meleg haverja, és egy hetero lánynak leszbi bnője!?
Léccí, kort, nemet írjatok! És ha kérhetem csak kulturáltan...
Van egy b*zi osztálytársam, akinek van az osztályból két nem meleg barátja. Múltkor én is elmentem velük inni és nem akart megerőszakolni vagy semmi, szóval nincs azzal semmi baj ha haverok vagyunk. Persze basztatjuk ezerrel amiért gay, de mást meg másért basztatunk, szóval ez ilyen.
17/F
Nekem a legjobb barátom meleg :P Én meg hetero vok. Szal lehet ilyen már kiskorunk óta ismerjük egymást.
16/F
Van egy leszbikus osztálytársam, 2 biszex osztálytársam, a legjobb barátnőm biszex, a tesitanárom leszbikus, a franciatanárom meleg, és hajtott rám egy leszbikus 1 éve.
18L
létezik barátság homo és hetero fiu között, de az elképzelhető, hogy csak akkor ha a hetero nem tudja a másikról, hogy homo..:S
persze van kivétel...:D
25f
Az egyik legjobb barátnőm leszbikus. Kb. 4 éve mondta el nekem, semmi nem változott azóta, kivéve az, hogy nem beszélgetek vele a pasikról, mert felesleges. :D
24/L
Köszi a válaszokat!
Utolsó hozzászóló te valamit félreértelmeztél... nem azt kérdeztem hogy tudnál-e másként nézni a barátodra/barátnődre, hanem hogy hetero létedre van-e homoszexuális barátod és milyen a viszonyotok...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!