Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány nap után érezhető hányinger stb terhesség esetén? Mikor kezd el nőni kb a has? Hány hónapig lehet elvetetni? 20/l
Ezeket komolyan kérdezed 20 évesen? minek szexelsz ha nem tudsz semmit..ó jó ég...ezután ne csodálkozzunk ha a fiatalabb csitrik sem tudnak semmit...
kb 2-4 héttel a megtermékenyülés után attól függ, de az elmaradt menstruációkor csinálsz tesztet egyből rájössz, vagy elmész nőgyógyászhoz..
a has egyénenként változó az enyém kb 24 hetesen kezdett el látványosan nőni
a terhesség 12.hetéig lehet elvetetni, na de az nem olyan egyszerű,hogy terhes leszek nem kell akkor gyorsan elvetetem...hol voltál biosz órán?
Mond, hogy kamukérdés!
Ha 20 évesen is még ennyire tudatlan vagy, akkor ne szexelj!
3. hónapig szakítják meg a terhességet, ha azt túlléped, akkor szülés.
De amúgy Google a barátod!
-.-"
Nem igazán értem miért irják minden kérdéshez azt a választ,hogy google a barátod!Akkor minek ez az oldal ha a Google is meglehet nézni?Ő itt kérdezte meg mert olyanoktól várja a választ akik átélték vagy stb.Lehet utána nézett a google és nem találta azt amit keres vagy csak több tapasztalatra volt kiváncsi!
Na én már a 3hétben éreztem,hogy terhes vagyok,de azért még vártam és végül elmentem a nőgyogyászhoz ahol ki is derült hogy 6hetes terhes vagyok.Nekem már a 7hétben hányingerem volt.Aztán már sajnos a 9hétben hiztam is.12.hétig lehet elvetetni de nagyon hosszadalmas procedura ez ugyhogy jobb ha minnél elöbb megtudod hogy terhes vagy-e!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!