Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok, Asszonyok, mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, Asszonyok, mi a véleményetek erről a srácról?

Figyelt kérdés

Ha esetleg bejön és azonnal meg akarnátok kapni, mennyi pénzt szánnátok rá?

kép:

[link]

2011. márc. 26. 23:30
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:

01:14 és mennyit kérnél a pasitól egy alkalomra?

Mit lehetne ezért csinálni veled?

2011. márc. 27. 01:17
 32/47 anonim ***** válasza:

Kérdező, te elég durva vagy azért. Nem érted a lényeget?

Beszélgettem nemrég egy sráccal... "Azok voltak a jó idők... [...], még ingyen bebasztunk!" "Hát... én lány vagyok, és én tegnap is ingyen bebasztam!" (Jó, nem voltam részeg, de nem a pasikon múlik, fizettek volna ők még pár kört.) Mit lehetne velem csinálni? Nézhetnek, szóbaállok velük. :D Ha meg ilyen testű pasi kell, elmegyek valami szórakozóhelyre és összeszedek egyet.

Szexert nem fizetnék és ha fizetnének, sem szexelnék.

19/N

2011. márc. 27. 03:34
 33/47 anonim ***** válasza:
Na, de hogy neked is meglegyen az örömöd, megkérdezem, mennyi lenne ez a pasi egy órára? :D Látod, érdeklődést mutatok a kérdésed iránt :P
2011. márc. 27. 03:36
 34/47 A kérdező kommentje:

25 ezret keres egy óra alatt.

A többi extra is ott van.

[link]

2011. márc. 27. 03:46
 35/47 A kérdező kommentje:

Ezért mondom, nem csak egyféle oldala és egyféle nézőpontja van az életnek.

Így is lehet.

2011. márc. 27. 03:48
 36/47 A kérdező kommentje:

Ez szexuális szolgáltatás, avagy üzlet, ezért értelmetlen itt mindenféle értékrendekkel jönni meg kioktatni a kérdést illetően.

A kenyeret sem köpködöd össze a boltban csak azért mert te személyszerint utálod!

Ha nem kell otthagyod és ennyi.

A kérdés, arra vonatkozott volna, hogy itt mekkora kereslet lett volna erre, de ahogy látom sokaknak még a fogalom értelmezésével is problémáik voltak.

2011. márc. 27. 03:53
 37/47 A kérdező kommentje:

Egyébként ha elmész egy szórakozóhelyre az egy csomó idő, és pénz.

pénz a belépő, a ruha, a smink, a közlekedés, a macera meg egy csomó idő, és a sikered közel sem biztos, mert mi van ha nincs oylan pasi ott éppen, vagy ha van is foglalt, vagy nem jutsz vele semmire.

Ha nincs szerencséd meg még agyon is szurkálnak mint azt a két csajt is a nyugatinál.

2011. márc. 27. 03:59
 38/47 anonim ***** válasza:

Remélem nem "pontozol le", csak mert "offolok", de hidd el, az, hogy elmegyek egy szórakozóhelyre, az mindennel együtt, amit felsoroltál, távol van a 25k-tól, és azt mondod, egy órára? És ha nekem 2 órára kell? :D És ha én azt is szeretném, hogy megcsókoljon? Hogy ha csak azért is, mert részeg, de kicsit gyengédebb legyen velem? Hogy úgy csókoljon meg, hogy közben azt hiszi, szeret? (Mivel részeg.) Ezt egy fizetőstől sosem kapom meg.

Nem mondom, h utálom, elítélem, stb. A többiek sem ezt mondták. Csak azt, hogy azok, akik válaszoltunk neked, pont nem szorulunk ilyen szolgáltatásokra.

19/N

2011. márc. 27. 04:39
 39/47 anonim ***** válasza:
Késő van (vagy már korán...), szal lehet félreérthető lett. Nem mondom, h akit szórakozóhelyen szedek össze, az szeret, de ha olyannal vagyok, akit ott szedtem össze, el tudom hinni neki. Ha már nagyon egyéjszakást akarnék. A fizetősről tudja az ember, hogy nem szereti. Ez pedig rögtön nem jó, és nem ér meg pénzt. :D Ha meg valakinek nincs lehetősége felszedni pasikat, mert annyira csúnya (bár nincs csúnya nő, csak túl kevés pia), az persze fizessen... De amúgy nem kell.
2011. márc. 27. 04:41
 40/47 A kérdező kommentje:

De akkor ezt egy szóval is el lehet intézni, mint ahogy az első is tette, hogy "semennyit" és kész.

Itt próbáltak okoskodni meg népnevelni, meg stb és ez volt a problémám velük.

Egyébként szerintem amíg nem próbáltad fizetőssel, addig nem tudhatod mi a különbség.

Ok a 25 k valóban magas ár, a nők jóval olcsóbbak, de több is van belőlük ;)

Viszont erre is van kereslet, max nem a tizenéves korsztálynál, nekik mások az igényeik, mások a perspektíváik, majd megöregszenek ők is ;)

2011. márc. 27. 05:07
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!