Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok, Asszonyok, mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, Asszonyok, mi a véleményetek erről a srácról?

Figyelt kérdés

Ha esetleg bejön és azonnal meg akarnátok kapni, mennyi pénzt szánnátok rá?

kép:

[link]

2011. márc. 26. 23:30
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
nekem meg ugy nem megy, h nem vagyok szerelmes.. :) és szóba se jöhet az alkalmi szex :D
2011. márc. 26. 23:47
 12/47 A kérdező kommentje:
De, most a sok mellébeszélés helyett, nem lenne egyszerűbb egy összeget írni?
2011. márc. 26. 23:50
 13/47 anonim ***** válasza:
a lényeg, h soha nem fizetnék senkinek
2011. márc. 26. 23:54
 14/47 A kérdező kommentje:
Ok neked köszi a választ, mások válaszai is jöhetnek.
2011. márc. 26. 23:55
 15/47 A kérdező kommentje:
A végén majd elárulom azt is, hogy mennyi a srác egy órára.
2011. márc. 26. 23:57
 16/47 anonim ***** válasza:
már csak azért se, mert aztan fizethetném a nemi betegségeimnek a kezelését.. :D ha már ilyen himringyó :D
2011. márc. 26. 23:59
 17/47 anonim ***** válasza:

23.38-as vagyok ismét.

Ha neked nincs ilyen tested, miért érdekel ezért mennyit fizetne bármelyik nő?

Amúgy az én páromnak sincs ilyen alakja, bár van izmos karja, combja, van mellizma, de kis pocó, szemüveg és kopaszodó típusú haj is, de ezek ellenére elolvadok ha csak rámnéz vagy átölel, és kívánom őt több mint 2 év után ugyanolyan heves szerelemmel.

Meg azt sem értem miért csak az egyéjszakás illetve alkalmi aktus (mert másnak nem hívnám) érdekel, miért nem akarsz egy normális barátnőt aki mindig melletted áll és imád téged mint sok nő a kicsit csúnyácska pasiját?

2011. márc. 27. 00:00
 18/47 A kérdező kommentje:

ma 0:00

Nem tudhatod ki van a képen.

De ne menjen már át csetbe a dolog mert komolyan lepontozom azokat akik nem a kérdésre válaszolnak!!

Ez csak egy kérdés, nem vetélkedő!!!!

2011. márc. 27. 00:05
 19/47 anonim ***** válasza:
hat ez szornyu.. lepontozol minket? és akkor mi van? :D
2011. márc. 27. 00:09
 20/47 anonim ***** válasza:
Igazad van, nem tudhatom, de nem is érdekel. Nekem sincs jó alakom, de párom gyönyörűnek tart, imádja a fenekem, pedig az sem tökéletes. Nem is érdekel mennyi a srác egy órára, mert nem vinném el. És most lepontozhatsz, de ettől még jól alszom. :D
2011. márc. 27. 00:16
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!