Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nők mennyire választják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mennyire választják szét a szexet az érzelmektől?

Figyelt kérdés
szóval az esetek többségében tényleg szükséges a férfi személyisége,mint vágykeltő,valamint a nő részéről érzelmek,vagy csak elég a szimpla dugás,tehát,hogy csak f..sz kell?
2011. márc. 26. 19:16
 1/8 anonim ***** válasza:
92%

Nője válogatja. Én pl nem tudok szeretkezni érzelmek nélkül. De van olyan ismim aki már nem szereti a pasiját, de mégsem dobja ki mert "a f@sz meg kell" .Szó szerint ezt mondta..Undorító.

Sztem aki könnyebb vérű annak megy érzelem nélkül is.

22L

2011. márc. 26. 19:19
 2/8 anonim ***** válasza:
egyetértek az elsővel.
2011. márc. 26. 19:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

ilyen okos kérdést..., pont annyira mint a férfiak, ki ilyen ki olyan, és ez mindkét nemnél így van...

25/F

2011. márc. 26. 19:24
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi okostojás,nőket kérdeztem.
2011. márc. 26. 19:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom szétválasztani.Volt kalandom de akkor is kicsit "beleszerettem" a partnerembe és kerestem a társaságát utána is.
2011. márc. 26. 19:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én sem tudom szétválasztani. Nem menne érzelem nélkül, undorodnék :S

21/L

2011. márc. 26. 20:54
 7/8 anonim ***** válasza:
31%

NA akkor én undorító vagyok! :D

Gyűlölöm az érzelmeket... végűlis a szexhez nem érzelmek kellenek. Én b*szni szeretek. Nem szeretek szerelmes lenni,és a szeretkezés lenne az utolsó dolog amit az életemben kipróbálnék. ez van. Sprite!

2011. márc. 26. 21:44
 8/8 A kérdező kommentje:
utolsó:-)
2011. márc. 27. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!