Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti elhagynátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti elhagynátok a pasitokat, ha az max.2 percig bírná a szexet, még a második és harmadik menetnél is?

Figyelt kérdés
2011. márc. 26. 15:26
1 2 3
 1/21 Kingaa1 ***** válasza:
12%
az idegesitő lehet, szerintem igan... a faszi, ha jól értem te, akkor jósokat, jógyorsan verhetted kicsikorod óta h nem birod, birja...
2011. márc. 26. 15:27
 2/21 anonim ***** válasza:
79%
hát az gáz, de vannak rá módszerek, próbáld minél jobban elnyújtani önkielégítés közben.
2011. márc. 26. 15:30
 3/21 anonim válasza:
63%
Nem biztos, hogy az lenne a megoldás, ha elhagynám. Megpróbálnék változtatni a dolgokon. Egy kapcsolat nem a szexen alapul. Ha szeretném a páromat, akkor ilyen kicsi dolog miatt nem hagynám el.
2011. márc. 26. 15:32
 4/21 Kingaa1 ***** válasza:
53%
ha szeretem én se , de azért ez nem egy olyan kicsi probléma, főleg ahol azért az is fontos...:(
2011. márc. 26. 15:34
 5/21 A kérdező kommentje:

Utolsó,hány éves vagy? Netán volt már hasonló tapasztalatod?

Egyébként már mindennel próbálkoztam, maszturbálás elnyújtása, doki, pszichológus, gyógyszerek, semmi nem használt. A párom 2 év után el akar hagyni :(

2011. márc. 26. 15:35
 6/21 A kérdező kommentje:
Bocs, 15:32
2011. márc. 26. 15:35
 7/21 anonim ***** válasza:
44%

Ha igazán, tiszta szívből szeretem, úgy, hogy Vele akarom leélni az életem, akkor ez a dolog nem állna közénk. Ha elhagy ezért, jobb is, mert nem érdemel meg, és nem szeret úgy. Mi lenne, ha később mondjuk le kéne valami miatt vágni, mikor már családotok van? Elhagyna, mert mondjuk egy betegség következtében impotens lettél? Hidd el, jobb, ha most hagy el, mert így nem lehetnél benne biztos, hogy a jövőben is Veled marad. Az én barátom igaz, hogy tovább bírja (5-10 perc, ritkán 20), viszont nekem ez nem elég az orgazmushoz, pedig érzem, hogy lenne, de így több, mint 2 év alatt még soha nem volt orgazmusom aktus közben. És Ő nem is bír több menetet egymás után. Mégse fordult meg egy pillanatra se soha a fejemben, hogy ezért elhagyjam. Szeretem, de nem a szexet vele (azt IS), hanem ŐT, a lelkét, személyiségét.

Ha emiatt elhagy, nem ő a Neked megfelelő lány, hidd el! Egyszer megtalálod azt, aki így fog szeretni, ahogy vagy, és melletted marad egész életedben ;)

20/L

2011. márc. 26. 15:43
 8/21 anonim ***** válasza:
11%

Már akkor is ha az első menetet bírná csak 2 percig.

És nem 2 év után, hanem a 2. sex után.

2011. márc. 26. 15:53
 9/21 anonim ***** válasza:

De parasztok vagytok, b.meg...... :P

Közben meg a nők sírnak, hogy jaj a pasim el akar hagyni, mert nincs orál...

Az ilyen nők meg is érdemlik... :P

Mélységes megvetésem, szexcentrikus hölgyeim.

2011. márc. 26. 15:58
 10/21 anonim válasza:
nemtom hogy ebbe mi a probléma :D ha túl korán elmegyek..akkor is tovább nyomom! 19/f
2011. márc. 26. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!