Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, elvárjátok hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, elvárjátok hogy a pasitok szőrtelenítse magát az intim területeken? Fiúk, ti elvárjátok ugyanezt a lányoktól?

Figyelt kérdés
Fontos nektek ezt? Kevésbé izgató, ha valaki szőrös?
2011. márc. 26. 11:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem szabadna elvárás legyen.
2011. márc. 26. 11:40
 12/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Kíváncsi vagyok az emberek véleményére. Nekem pl teljesen mindegy hogy szőrös vagy szőrtelen a barátom, de én szoktam szőrteleníteni magam. Viszont a borostás nemi szerv a legrosszabb, szerintem hülyén is néz ki, meg szúr is.

Írjatok még...

2011. márc. 26. 11:47
 13/22 anonim ***** válasza:
Én nem várom el, mivel a saját teste, hogy jöjjek én ahhoz, hogy beleszóljak abba, hogy érezze jól magát ott lent. Semmi bajom azzal ha szőrös, inkább a csupasz zavarna. Párom sem várja el tőlem lent a csupaszságot, általában bikinivonalat szedek, többi rövid, ennyi.Csupasz nem is lennék senki kedvéért, felesleges macera, bőrnek sem jó és hajlamosít a fertőzésekre.
2011. márc. 26. 11:52
 14/22 anonim ***** válasza:

engem spec jobban érdekel hogy igényes legyen:)

a szőr egy dolog bár ritka a szőrös puni ezért nem írom hogy az az ideálom:)én nem borotválom le csak fazon igazítok;) de a lányok nem hinném hogy azt nézi milyen valakinek a farka inkább a felsőtestét szemét,arcát szeretik nézni szex közben:9 legalább is én ezt tapasztalom...

2011. márc. 26. 11:58
 15/22 anonim ***** válasza:
22/f bocs ez lemaradt:)
2011. márc. 26. 11:58
 16/22 anonim ***** válasza:
45%

Én nem bírom elviselni, ha szőrös a farkam :)

Csajomnál szintén fontos, mert nem vagyok képes hozzá nyúlni, ha szőrös :)

Pasimnál jobban örülök ha szőrtelen, de nála el tudom viselni a szőrt is. :)

25 f

2011. márc. 26. 12:18
 17/22 anonim ***** válasza:
Én csupasz nemi szervvel érzem jól magam, akkor is ha van párom, de akkor is ha csak uszodába megyek, vagy edző terembe, esetleg ha itthon ülök, tök mindegy, nem szeretem ha szőrös vagyok. Akkor sem növesztenék szőrt, ha a páromnak ez lenne az elvárása, mert az én testem, hagy csináljam már úgy, ahogy nekem tetszik! Ha van párom, akkor ő is úgy csinálja, ahogy kedve tartja, engem nem zavar az sem ha szőrös, és az sem ha nem, mert nem ezen van a lényeg, ettől még ugyanúgy élvezhető a szex. 20/L
2011. márc. 26. 12:20
 18/22 anonim ***** válasza:
én borotválom magam,a pasim nem, de nem is kell csupasz kukac nekem, az nem férfi :)
2011. márc. 26. 13:24
 19/22 anonim ***** válasza:
29%

én leszedem,és a lányok is.de ez így a jó.jobb a szex is.nem szeretek nyalás után köpködni.higiénikusabb,jobb,könnyedebb.

mindenféleképpen a szőrtelenre szavazok,ha már 2011 van.

24/ff

2011. márc. 26. 13:29
 20/22 anonim ***** válasza:
én nem szeretem, ha egy férfi ott lent borotválja magát, számomra férfiasabb, ha nem csupasz. hozzáteszem, lehet, hogy ha úgy ismertem volna meg, nem szólnék, ha csupasz, de így jobban szeretem. én szedem magamnak, bár 1-2 nap múlva szúr és viszket, ezt nagyon nem szeretem, úgyhogy lehetőleg olyan ritkán szedem, amennyire muszáj, de így érzem magam nőiesebbnek. a páromat nem szokta zavarni, ha egy kicsit nő már, jobban zavarná a higiénia hiánya.
2011. márc. 26. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!