Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, elvárjátok hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, elvárjátok hogy a pasitok szőrtelenítse magát az intim területeken? Fiúk, ti elvárjátok ugyanezt a lányoktól?

Figyelt kérdés
Fontos nektek ezt? Kevésbé izgató, ha valaki szőrös?
2011. márc. 26. 11:00
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
0%
Én lány vagyok és sztem azaz alap, hogy szőrtelenits magát:d
2011. márc. 26. 11:02
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez most lehet hülyén hangzik, de én magammal szemben várom el hogy ne legyek szőrös ott. A barátnőmre meg rábíztam, ha leszedi leszedi, ha nem nem.

25F

2011. márc. 26. 11:02
 3/22 anonim ***** válasza:
0%
ez alap, hogy ne legyen szőrös
2011. márc. 26. 11:06
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy szeretem, ha kicsit szőrös. A pucér olyan kisfiús.
2011. márc. 26. 11:11
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Én rosszul vagyok az ilyen csigáktól. A párom is csak a hosszát nyírja, de csupaszon nem hagyja magát.

Magamat leborotválom, mert útban van, de a borotvált férfi... az nem is férfi..

21/L

2011. márc. 26. 11:13
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy férfi legyen szőrös. Elég viccesen néz ki egy pucér kukac, ha pedig a teste többi részén is szőrös akkor még viccesebb h a micsodája körül meg mondjuk sziveskére van nyírva.
2011. márc. 26. 11:16
 7/22 anonim ***** válasza:
28%

háát mi már nem a 50-70 es években élünk hogy dzsungel legyen és nem is lenne hozzá gusztusom!

Szóval ezzel én is így vagyok, én is szőrtelenítek persze nem csupaszra mert az tul bu*is lenne szóval fazonírozott.

És elvárom h a barátnőm is borotválja!

Ez alap nálunk!26/f

2011. márc. 26. 11:16
 8/22 anonim ***** válasza:
94%

Kezdem az elején: a szexben olyan, hogy "alap", nem létezik.

Nekem hányingerem van, mikor mesélik a barátnőim, hogy az új partner a második-harmadik randin már leszögezi, hogy neki a teljesen kopasz p.. "alap".

Az ivarérett felnőtt lent szőrös: ez az ALAP, és ezen lehet változtatni különféle módokon.

Nekem a szőrtelen kukac nem jön be, nem vagyok pedofil, szex közben nincs útban, viszont a borostás faroktól undorodok.

Részemről "luk, luk, csak a keret más" mondáshoz igazodok, és hol ilyen, hol olyan, fő a változatosság, és a páromnak is megfelel ez a megoldás már 10 éve.

A kérdésről meg csak egy ismerős fia jut eszembe: 18 éves legény sírva rohant haza az első "nemi élmény" után, mert a barátnője beteg: szőrös!!! Márpedig a muff kopasz!

Soha nem látott képen sem szőrös puncit, és azt hitte, valami betegsége van a csajnak, teljesen sokkolta a látvány.

XDDDD

2011. márc. 26. 11:23
 9/22 anonim ***** válasza:

"A kérdésről meg csak egy ismerős fia jut eszembe: 18 éves legény sírva rohant haza az első "nemi élmény" után, mert a barátnője beteg: szőrös!!! Márpedig a muff kopasz!

Soha nem látott képen sem szőrös puncit, és azt hitte, valami betegsége van a csajnak, teljesen sokkolta a látvány.

XDDDD"

lloooll:D hagyjál már : D ez csak kamu :D

2011. márc. 26. 11:26
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem várjuk el egymástól.Én szőrtelenítem,a barátnőm nem.
2011. márc. 26. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!