Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A férfiak mit gondolnak egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak mit gondolnak egy olyan lányról aki lefekszik egy olyan fiúval akinek tudja hogy van barátja?!

Figyelt kérdés
már lassan 1 éve találkozgatok egy fiúval akinek van barátnője, de mégis valamit érzek, nem szerelem csak nagyon vonzódok hozzá..és amikor szól hogy menjek ki én megyek!ő nem mondja hogy k*rvának gondol vagy ilyesmi (bár bolond lenne megmondani) de kíváncsi lennék a véleményekre!
2011. márc. 25. 18:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
én konkrétan azt gondolom az ilyen lányokról, hogy rin*gyók!
2011. márc. 25. 19:03
 22/24 anonim ***** válasza:

A barátom ribancnak tartaná. Sőt, minden olyan lányt is ribancnak tart, aki csak úgy szexel valakivel, nem szerelemből, párkapcsolatban, hanem élvezetből.

És képzeld, mi több, mint 3 éve vagyunk együtt, és fel se merült bennünk SOHA, hogy megcsaljuk egymást. Hogy honnan tudom? A barátommal mindig elmesélünk egymásnak mindent, hogy mit csináltunk, és ha nem így lenne, Ő is tudja, hogy könnyűszerrel kideríthetném róla, hogy valójában mit csinált. De eszünkbe se jut, mert SZERELMESEK vagyunk egymásba. És normális emberek lévén, nem is akarnánk soha lefeküdni olyannal, akibe nem vagyunk szerelmesek. Igazából sosem értettem, mi jó abban, hogy lehet élvezni a szeretkezést valakivel, akibe nem vagy belezúgva, mikor az egésznek pont az a lényege...

20L

2011. márc. 25. 19:06
 23/24 anonim ***** válasza:

jelen pillanatban nincs barátnőm...de utálom az általánosító emberkéket...az hogy egy k@urva vagy nem kérdés:) de akkor már mindenki olyan kell legyen mint te?!

én soha nem csaltam meg egy barátnőmet se pedig én is kaptam jelzőket hogy biztos de a testalkatom miatt(Kondizok) nem részletezem és ezek miatt utálom ha valaki azért néz le mást mert nem olyan mint ő!!

esetedben egy olcsó f@szopó ribanc!!:)

2011. márc. 25. 19:26
 24/24 anonim ***** válasza:
:((((
2012. okt. 17. 07:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!