Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kerít olyan nagy feneket egy pasi a dolgoknak, ha csak szexelni akar?

mert a férfiak hülyék (mondom ezt úgy hogy én is az vagyok), mondjuk ez a lányokra is igaz, sok minden egyszerübb lenne őszintén, de a mai világban az emberek nagy része erre már képtelenek...
fel se vedd ha valaki ilyen, keress tovább, majd lesz egy normális, akinek nem hobbija az össze vissza hazudozás...
25/F

pontosan, van ilyen is olyan is, a lényeg az hogy mindenki a saját "fajtáját" találja meg, ha valaki nem ilyet talál akkor következő... :) nem kell ezt bánni ha valami nem sikerül elsőre, az életben ált semmi sem megy elsőre..., ha az első nem olyan tempóban akarta a szexet bevezetni a "kapcsolat"ba mint te akkor majd a következő, ha az se akkor majd az azutáni... :)
és igen amúgy, ma már fordítva is előfordul, hogy a lány akarja hamarabb a fiú meg várna(pl én se feküdnék le olyannal akit két hete ismerek...), aztán jön a pofára esés meg a durci meg egyebek..., ezt szerintem sose kell a személyed ellen irányulónak venni, inkább a saját frusztrációját vezeti le az illető, te szard le és menj tovább :)
25/F

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!