Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért kerít olyan nagy feneket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kerít olyan nagy feneket egy pasi a dolgoknak, ha csak szexelni akar?

Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 17:51
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Az de ilyen az élet, és amikor ti csináltok hülyét belőlünk akkor az nem?
2011. márc. 25. 19:16
 22/29 A kérdező kommentje:
Nekem nem szokásom hülyét csinálni senkiből.
2011. márc. 25. 19:19
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Voltaképpen azt akarod, hogy a fiúk ne azt akarják amit, hanem azt, amit te. Nem érzed azt, hogy ez így hülyeség, és hogy ez egy parttalan vita?
2011. márc. 25. 19:20
 24/29 A kérdező kommentje:
Ne azt akarják, amit? Vagyis szexet? Tehát most lényegében elismerted, hogy minden férfi csak a szexre hajt.
2011. márc. 25. 19:22
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
azt már tudhatnád, hogy ha egy pali úgy megy oda egy lányhoz, hogy csak szexet akar akkor nem sok esély van rá. kivétel ha valami nagyon szívdöglesztő pali, a nő meg nagyon ki van éhezve. szerintem ezt kár ragozni. voltak, vannak és lesznek is ilyen férfiak. ha megváratod őket akkor ki tudod küszöbölni.
2011. márc. 25. 19:25
 26/29 anonim ***** válasza:

mert a férfiak hülyék (mondom ezt úgy hogy én is az vagyok), mondjuk ez a lányokra is igaz, sok minden egyszerübb lenne őszintén, de a mai világban az emberek nagy része erre már képtelenek...

fel se vedd ha valaki ilyen, keress tovább, majd lesz egy normális, akinek nem hobbija az össze vissza hazudozás...

25/F

2011. márc. 25. 21:19
 27/29 anonim ***** válasza:
Nem ismerek el semmit, én lány vagyok. De ha a fene fenét eszik, akkor is vannak, lesznek olyan pasik, akik csak szexet akarnak, és kapaszkodj meg, de vannak ilyen nők is. És bizony ők is lefutják olykor a tiszteletköröket, és időnként melléfognak. Akkor továbbállnak, és keresnek olyat, aki nem akad fenn ezen. Neked egyszerűen csak peched volt, ha csupa ilyen fiúval akadtál össze.
2011. márc. 25. 21:26
 28/29 anonim ***** válasza:

pontosan, van ilyen is olyan is, a lényeg az hogy mindenki a saját "fajtáját" találja meg, ha valaki nem ilyet talál akkor következő... :) nem kell ezt bánni ha valami nem sikerül elsőre, az életben ált semmi sem megy elsőre..., ha az első nem olyan tempóban akarta a szexet bevezetni a "kapcsolat"ba mint te akkor majd a következő, ha az se akkor majd az azutáni... :)

és igen amúgy, ma már fordítva is előfordul, hogy a lány akarja hamarabb a fiú meg várna(pl én se feküdnék le olyannal akit két hete ismerek...), aztán jön a pofára esés meg a durci meg egyebek..., ezt szerintem sose kell a személyed ellen irányulónak venni, inkább a saját frusztrációját vezeti le az illető, te szard le és menj tovább :)

25/F

2011. márc. 25. 21:41
 29/29 anonim ***** válasza:
Ha randizol valakivel, akkor az tetszik neked vélhetően. Ha az a fiú le akart feküdni veled, akkor vonzónak talál, kívánatosnak. Neked ez nem imponál? Egy helyes srác randira visz, és közben vágyik rád. Miért nem nézel így a kérdésre inkább kötözködés helyett?
2011. márc. 25. 21:52
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!