Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kerít olyan nagy feneket egy pasi a dolgoknak, ha csak szexelni akar?
Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 17:51
11/29 A kérdező kommentje:
ma 18:28
Az a problémám, hogy így a férfi másnak mutatja magát, illetve a szándékait, mint ami és amik. Nekem is rabolja az időmet, meg saját magának is.
2011. márc. 25. 18:30
12/29 anonim 

válasza:

18.25-ös vagyok kis befektetést megér nekünk férfiaknak, ha csak szexet is akarunk,de többet nem.
13/29 A kérdező kommentje:
De akkor miért nincsen bennetek annyi, hogy legalább utólag képesek legyetek szóba állni a lánnyal?
2011. márc. 25. 18:42
14/29 anonim 

válasza:

Ez nem mindenkire jellemző azért. Pl én ha ilyet teszek attól még, hogy nem jött össze a dolog attól még beszélek vele, csak esetleg már nem úgy mint előtte.
15/29 A kérdező kommentje:
Ahha. És nem lenne tisztességesebb őszintének lenni?
2011. márc. 25. 18:47
16/29 anonim 

válasza:

mert az emberek 905a gerinctelen alak
17/29 anonim 

válasza:

De annyira be vagy táblázva, hogy nem fér bele az idődbe egy kis ismerkedés? És ha csak szexelni akar, akkor mi van? Nem kötelező. Tudd le annyival, hogy vonzónak talál, de nem jött neki össze, és pont. Aztán majd jön olyan, aki nem csak ennyit akar tőled. Utólag kár erről beszélni. Minek az őszinte vallomás, amikor már nyilvánvaló mindenki számára, hogy nem ugyanazt akarjátok.
18/29 A kérdező kommentje:
ma 18:52
Ha csak szexelni akar, akkor elveszi az időmet az elől, hogy olyan férfit találjak, aki tényleg szeretne.
Egyébként eddig tucatnyi férfival tapasztaltam már ezt. Első este azt akarják. Egyik se akar teperni a csajokért.
2011. márc. 25. 18:56
19/29 anonim 

válasza:

18:45 ös vagyok megint.Ha őszinték vagyunk és elmondjuk, hogy figyelj csak egy numerára kellesz nem többre tuti az esélytelenségünk, így meg azért esetek többségében be jöhet.
20/29 A kérdező kommentje:
ma 19:13
De ez egy baromi nagy tisztességtelenség. Ha a lány utólag jön csak rá.
2011. márc. 25. 19:15
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!