Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek hasznos?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hasznos?

Figyelt kérdés

Én és a barátom is szüzek vagyunk.Nem sokára le szeretnénk feküdni.Egy oldalon azt olvastuk,hogy a fiú próbálgathatja egyedül felhúzni a gumit,hogy a nagy alkalomkor ne bénázza el.Én mondtam neki,hogy megtehetné de ő nem akarja.Erre azt mondtam neki,hogy addig nem fekszek le vele amíg meg nem próbálja,mert nem akarom,hogy majd akkor bénázzunk.Persze rögtön leteremtett,hogy ne fenyegessen.

Még egy kérdés!A pettingezéshez ajánlatos óvszert használni?

2011. márc. 25. 17:00
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom...én olyan szarul éreztem magam mikor először pettingeztünk és nem jött össze...csak egy leheletnyi.Meg ő is mondta,hogy biztos ő bénázott és tiszta kellemetlen volt.
2011. márc. 25. 17:24
 12/20 anonim ***** válasza:
50%
Jól van. És akkor most, ha előre nem próbálja fel, akkor mit teszel? Vagy, ha esetleg elsőre nem jön össze az orgazmus a szexnél, vagy bénázni fog, akkor éreztetni fogod vele, hogy szerinted gyakorolnia kellett volna? Ez nem túl szeretetteljes megnyilvánulás...
2011. márc. 25. 17:31
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem az de elvárnám tőle...Mindenkinek vannak bizonyos elképzlései!Nekem az,hogy ne bénazzunk majd a gumival!
2011. márc. 25. 17:33
 14/20 anonim ***** válasza:
52%
Akkor marad az a verzió, hogy te majd felhúzod neki. Elvégre szereted.
2011. márc. 25. 17:50
 15/20 A kérdező kommentje:
Hát jóóó:D
2011. márc. 25. 17:52
 16/20 anonim ***** válasza:
77%
Hát megnyugtatásul közlöm, hogy ha nem a gumival fogtok bénázni, akkor majd valami mással. Nem fog flottul menni elsőre, sem másodikra-harmadikra valószínűleg. És minél nagyobb feneket kerítesz neki, annál nagyobb csalódás lesz, annál nagyobb komplexusokkal a későbbiekre nézve. Szóval csak legyetek együtt, érezzétek jól egymást, nem kell főpróba hozzá, meg ilyen hülyeségek, amiket kitaláltál. És megértem a barátodat, hogy kiakadt. Nekem sem tetszene, ha a barátom házi feladatot adna a következő szexre.
2011. márc. 25. 18:03
 17/20 anonim ***** válasza:

annyira rossz olvasni az ilyen kérdéseket.

"van még a szexig egy két honap"

mért kell elöre tervezni?

mért kell bántani. hidd el elég nagy stressz neki alapbol az hogy tudja mikor lesz mert te ezt igy eldöntöd.

ennél nagyobb hülyeséget még nem hallottam. elöjátékként akár együtt felhuzhatjátok. és kész.

ááá mind1

2011. márc. 27. 16:35
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
fogamzásgátló:egyszerübb,olcsobb,hasznosabb
2011. márc. 27. 17:16
 19/20 anonim ***** válasza:

A barátom már akkor gyakorolta, hogy hogy kell felhúzni, mikor barátnője sem volt, hogy ne bénázzon, mikor odajut... Még a masztizást is kipróbálta óvszerben, hogy lássa, hogy "működik". Nem igazán értem a barátodat, hogy miért nem akarja már előtte megpróbálni, hogy ne akkor bénázzon, nem miattad, hanem mert valószínűleg ha akkor nekiáll bénázni, akkor szépen lelankad majd neki az izgalomtól... Kérdezd meg tőle, hogy nem fogja e zavarni, hogy Te nézed, ahogy "bénázik", és hogy nem fog e emiatt izgulni, mert ha izgul, nem fog felállni neki...

Amúgy a fogamzásgátlót csak akkor javaslom, ha elmúltál 16 éves, de inkább 18, és hosszú távra terveztek, és minden lehetséges mellékhatással tisztában vagy.

20/L

2011. márc. 27. 17:23
 20/20 anonim ***** válasza:
maximalista..:DD
2011. márc. 27. 18:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!