Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hasznos?
Figyelt kérdés
Én és a barátom is szüzek vagyunk.Nem sokára le szeretnénk feküdni.Egy oldalon azt olvastuk,hogy a fiú próbálgathatja egyedül felhúzni a gumit,hogy a nagy alkalomkor ne bénázza el.Én mondtam neki,hogy megtehetné de ő nem akarja.Erre azt mondtam neki,hogy addig nem fekszek le vele amíg meg nem próbálja,mert nem akarom,hogy majd akkor bénázzunk.Persze rögtön leteremtett,hogy ne fenyegessen.
Még egy kérdés!A pettingezéshez ajánlatos óvszert használni?
2011. márc. 25. 17:00
1/20 anonim válasza:
Szereted te egyáltalán ezt a fiút?
2/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem...4 és fél hónapja járunk...Mondjuk még van 1-2 hónap a szexig,de addig pettingezni fogunk:P
2011. márc. 25. 17:03
3/20 anonim válasza:
Ahha. Ha szereted, akkor meg meg miért baj, ha bénázik?
4/20 A kérdező kommentje:
Hát nem baj...De szerintem az nem túl kellemes,ha ott szenved mellettem,2-3 gumit kiszakít és mire oda jutnánk lelankad.
2011. márc. 25. 17:06
5/20 anonim válasza:
Akkor talán húzd fel neki te. Vagy minimum segíts. Mellesleg, sok pár van, akinél elsőre nem tökéletes a dolog.
6/20 A kérdező kommentje:
De egy kicsit jól esne,hogy ő is gondol az elsőre nem csak én...,hogy minden jő legyen,hogy minden flottul menjen stb.
2011. márc. 25. 17:09
7/20 anonim válasza:
Te mivel készülsz az elsőre? :)
Megjegyzem, ha mind a ketteőn szüzek vagytok, akkor azért kell egy kis ráhangolódás, és elsőre nem tuti, hogy tökéletes lesz.
8/20 anonim válasza:
Elolvassátok a tájékoztatót, és tök egyszerű az egész. Én mikor életemben először felhúztam gumit a pasim farkára, teljesen tökéletesen sikerült, nem volt semmi gond. Csak akkor szakad ki, ha nem olvasod el az utasítást, és nem tudod hogy kell. De nagyon egyszerű, nem is lehet elrontani. Amúgy petting közben is 'játszhattok' ezzel, és akkor nem az van, hogy otthon szenved vele egyedül ...
9/20 A kérdező kommentje:
Hát például egy csomót olvasok a védekezésről és a szexről.Eddig nem volt orgazmusom de addig próbáltam amíg sikerült,hogy majd ne maradjak szégyenbe.Megvettem a tangát amit a nagy alkalomra tartogatok:))STB
2011. márc. 25. 17:20
10/20 anonim válasza:
Mert, ha nem lett volna orgazmusod, az szerinted szégyen lett volna...?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!