Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex unokatestvérrel? Vérfertőzés?
Nah hát akkor mesélek:Múlt szombaton diszkóba mentünk unokatestvérremel.Nem volt neki se barátja nekem se barátnőm.úgyhogy úgy voltunk vele becsajozok/bepasizik.
Mondhatom nem teljesen jött össze,viszont sokat..nagyon sokat ittunk...És hát tudom nem szabad a piára fogni de hát ha élhetek ilyen képzavarral akkor nagyon megkívántuk egymást.Hazamentünk megtörtént a dolog....:S
Annak ellenére hogy nem kevés pia volt bennem nagyon jól emlékszek mindenre(túl jól)
Volt Orál,Gumi és hát azis megtörtént
Szeretnék annyit szépíteni hogy nem egy putris család vagyunk
Egy normális család mind a 2(őkis és miis)
Mondhatni jómódúak vagyunk.....én egy normálisnak nevezhető 17éves fiú,és ő egy sokkal normálisabb 18éves lány
Nah akkor szóval még1x a kérdés:Ebböl lehet vérfertőzés?
És még 1x létszives ne vesetek rám követ..:S
Na te se vagy normális
miben lennél undibb mint amikor 2 szomszéd (lány,fiú)
ráugrik egymásra és csak apu tudja hogy féltesók?
a fél ország a rokonát kúrja csak nincs vele tisztába úgy mint te
szóval nem gáz de azért ne csináljatok belőle rendszert
Apunak a testvérének a lánya
Rendszer pedig tuti nem lesz
A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:52
Te is biztos anyukádat nyomod meg a csengő helyett! (:
hát ezen besírtammm:)
jómódúak vagyunk (aliasz Ciguk) és még b@sztok is.. semmi gond belefér sőt próbáljátok ki többször:)
Nyugi, semmi gáz nem lesz belőle :) Védekeztetek, tehát a testnedveitek nem keveredtek. A nyál semmit nem jelent :)
Azért rendszert ne csináljatok belőle. Ezzel az a gáz, hogy valószínűleg megromlik köztetek a jó viszony és kerülni fogjátok egymást, mert egymás szemébe nézni se mertek. Felejtsétek el, és tényleg az ilyenkor a legjobb a lelkiismeretednek, ha rá fogod a túlzott alkohol bevitelre :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!