Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek elmondjam az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fibbrizzo kérdése:

Szerintetek elmondjam az első eggyüttlét alatt vagy ne?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok 5 honapja vagyok a barátnömmel és már szeretne nagyon eggyüttlenni velem .De nekem elég ferde a péniszem és nem tudom elmondjam e neki mielött lefeküdnénk egymással ?Szerintetek elmondjam vagy felesleges?
2011. márc. 25. 09:38
 1/10 anonim ***** válasza:
szerintem mondjad, akkor nem fogsz görcsölni rajta, hogy mit fog szólni hozzá, ő meg majd csak legyint egyet, és kész. Engem abszolút nem zavarna, szerintem őt se fogja. A lényeg, hogy tudjad használni.
2011. márc. 25. 09:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem szükséges kiselőadást tartanod a saját anatómiádról. Ha már látta korábban, csak fel tudta mérni, hogy ez van-e annyira súlyos gond, hogy elhagyjon miatta. Mondjuk számomra kicsit érdekes, ha valaki ilyesmi miatt szakít a másikkal, de én nem értek a párkapcsolatokhoz. Szóval: ha már látta korábban, akkor tudja, miről van szó, ha meg nem látta, akkor ajánlom a pettinget az első szex előtt, nagyon jó tud az lenni. Sokan csinálják így.
2011. márc. 25. 09:42
 3/10 anonim ***** válasza:
Felesleges, vágj bele! :D Az én barátomé is ferde, ő egyáltalán nem görcsölt rajta, engem meg tényleg nem zavar. :)
2011. márc. 25. 09:46
 4/10 anonim ***** válasza:

Jajj, férfiak:) A nőket nagy nagy átlagban egyáltalán nem érdekli, hogy egyenes vagy jobbra ferdül avagy balra. Mi nem "izélünk" ilyen dolgokon, mint néhány férfi a kisajkak méretén. Szóval nyugi, nem kell vele ezt közölni.

Valaki írta, hogy csak legyintene rá, ha elmondanád. Hát szerintem is...vagy talán még azt sem értené, hogy ezt miért olyan fontos közölni:)

2011. márc. 25. 09:50
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy őt pont zavarja-e, de hogy akarsz vele rögtön szexelni, ha még nem is láttátok egymást meztelenül? Először pettingeljetek, akkor majd meglátja, és a reakciójából már tudni is fogod, hogy nem zavarja. De ne egyből levetkőzöl, aztán bedugod... Ez olyan gyerekes.

És tényleg a lányokat nem érdekli. Ezt én is észrevettem :P

2011. márc. 25. 10:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Felesleges előre elmondani. Nem fogja ez őt zavarni. csak használd ügyesen.
2011. márc. 25. 10:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Még nem voltál lánnyal? Csak vonalzo meg derékszög? No para!
2011. márc. 25. 10:56
 8/10 anonim ***** válasza:
az előző batátnőidet nem zavarta?
2011. márc. 25. 11:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Ne hülyéskedj! Teljesen mindegy, hogy ferde-e vagy sem. a legtöbb pasinak meg amúgy is ferde! Plusz mi nők belülről rugalmasak vagyunk :) feltételezem nem 90°-os szöget zár a farkad :) Ne parázz! Mindent bele!
2011. márc. 25. 13:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha jól belegondolok, nekem is ferde. Soha nem jutott eszembe, hogy szóljak erről a lányoknak. Ők se tették szóvá soha. Szerintem ne parázz.
2011. márc. 25. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!