Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Friss kapcsolat! Mit csináljak, hogy csináljam, hogy a barátom ne élvezzen el pillanatok alatt? Van, hogy csak elég hozzáérnem a péniszéhez és kezdődik a gond.
Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 09:15
11/12 anonim válasza:
Ebből már nem lesz normális szex. Az "azonnalt" elnyújtod két percre ha sokat gyakoroltok és az jó lesz? Ha már szakemberek sem tudnak segíteni, akkor ez születési hiba. Annyi előnye van, hogy nem fárad el a keze recskázáskor. :)
12/12 anonim válasza:
10:13 vagyok. Nagyon szép a szerelem, és én is úgy gondoltam hogy miért hagynám el emiatt, majd megoldjuk, szeretem, stb. Igyekszik, hidd el, de nem megy, és már bele fogunk őrülni. Sokat veszekedünk az utóbbi időben, szenvedés az egész. Mondjuk nálunk az is a probléma, hogy a merevedés is nehezen jön össze, meg 2 között sok idő kell, de szerintem enélkül is nagy átok. Egy kapcsolat nem működik szex nélkül, ez nálunk nagyon látszik már. Ha visszamehetnék az időben, elhagynám amint elmondta h mi a baja, és nem szerettem volna bele. Neked még nem késő...
Aki lepontoz, vagy mást mond, az valószínűleg nem élt sokáig ilyen kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!