Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Friss kapcsolat! Mit csináljak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Friss kapcsolat! Mit csináljak, hogy csináljam, hogy a barátom ne élvezzen el pillanatok alatt? Van, hogy csak elég hozzáérnem a péniszéhez és kezdődik a gond.

Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 09:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Egy kis Lidocain a gumiba...
2011. márc. 25. 09:18
 2/12 anonim ***** válasza:
csere, gyárihibás a srác...
2011. márc. 25. 09:28
 3/12 anonim ***** válasza:
Ne érj hozzá. Egyáltalán. Csak hagyd hogy ő megérintsen. Egy idő után mikor majd megszok, te is kényeztetheted, addig meg élvezd a kényeztetést.
2011. márc. 25. 09:31
 4/12 anonim ***** válasza:
58%
Ha friss a kapcsolat, szakíts vele! Én nem tettem, 1,5 éve együtt vagyunk, és akármit csinálunk, nem jobb a helyzet, pedig már voltunk dokinál, pszichológusnál, mindent bevetettünk. Én meg közben szerelmes lettem és nem tudom elhagyni, de ez így nem jó, gondolom már most is érzed te is hogy nagyon zavaró...
2011. márc. 25. 10:13
 5/12 anonim ***** válasza:

Mindenképpen segítségre szorul. Gyakoroltasd vele a PC izom erősítő technikákat. Miután elmegy, próbálkozzatok másodszorra is. Így talán tovább bírja és hamarabb hozzád szokik.

Ettől még nem kell otthagyni senkit, mert az ilyen fiúknak akkor sosem lesz kapcsolatuk, ha valaki nem türelmes velük?

2011. márc. 25. 10:19
 6/12 anonim ***** válasza:
Mindenképpen elöször ö elégitsen ki kézzel, szájjal, stb. Azután eldurranhat. Te mag nekiláthatsz, hogy ujra lendületbe hozd. Talán igy jobb lesz.
2011. márc. 25. 11:00
 7/12 anonim ***** válasza:

Most nem azért, de ha elmegy hamar, akkor miért nem nyomjátok többször egymás után?

Nekem is volt ilyen gondom, hogy elsöre elmentem pár perc alatt, de kompenzáltam azzal, hogy 3-4-szer csináltuk egymás után és máris megvolta 1-1,5 óra.

2011. márc. 25. 11:23
 8/12 anonim ***** válasza:
Én fél évig szenvedtem egy ilyen töketlennel. Mindent kipróbáltunk: lidocain, 'lassító' óvszer meg egyéb szarok. Semmi nem jött be, mert ő nem is akart igazán változtatni, hiába mondtam, hogy próbáljon meg pl. önkielégítéssel gyakorolni, sz.rt az egészre. Viszont ha a srác eldönti, hogy változtat, és gyakoroltok (csinálod neki kézzel/ szájjal, és mielőtt elmenne, mindig leállsz), akkor megoldható. A lényeg, hogy ő is akarja, ne csak siránkozzon.
2011. márc. 25. 11:45
 9/12 anonim ***** válasza:

nem szűz a srác? -akkor érthető

gumival csináljátok?

2011. márc. 25. 11:46
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is hagyd, ha szereted élvezni a szexet. max ki tudsz hozni belőle 5 percet.
2011. márc. 25. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!