Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a túlzottan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a túlzottan nagy kisajkakról?

Figyelt kérdés
szerintetek csúnya?
2011. márc. 25. 00:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gond. Viszont van erről egy vicc.

Niki Lauda levele Tina Turnerhez, a hölgy kisajak plasztikája után: Kedves Tina! Köszönöm a füleket! Üdv: Niki.

2011. márc. 25. 00:18
 2/16 anonim ***** válasza:
32%
Igazából mindegy. A csaj személyisége számít. Meghogy lenyeli-e. Vagy szereti e seggbe. Ilyenek. A többi lényegtelen.
2011. márc. 25. 00:20
 3/16 anonim ***** válasza:
27%
Hát, ha túlzottan nagy, akkor csúnya, ha csak egy kicsit nagy akkor egy kicsit csúnya. Ha átlagos, akkor csak egyszerűen csúnya. Úgy is mondják a puncira, hogy az a lányok "csunyája". Nem is értem mit akarsz ebből az egészből kihozni. Van olyan nemiszerv, amelyik szép netán? Én nem hinném, persze az ízlések és pofonok...
2011. márc. 25. 00:31
 4/16 anonim ***** válasza:

Nem csúnya, szeretem az olyan húsosat is. Bár nem sok olyannal volt dolgom.

Amúgy volt már hasonló kérdés:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2011. márc. 25. 00:47
 5/16 anonim ***** válasza:

3-ik válaszolónak: Hogy ne lenne szép nemi szerv? Szinte mind szép, kivéve a csúnyákat.

Ezek szerint neked nem tetszenek se a férfi se a női nemi szervek? Akkor így nem fogod örömét lelni a szexben sem.

Furcsa egy lány lehetsz, a szavaidból itélve tuti lány vagy.

2011. márc. 25. 00:52
 6/16 anonim ***** válasza:

ma 00:52

Furcsának lehet furcsa vagyok, de a lány az nem nyert.

Szép szeméremdombot láttam már ruhán keresztül, de a nemi szervek csupaszon nekem nem szépek.

2011. márc. 25. 01:01
 7/16 anonim ***** válasza:
Nem a punci számít, hanem a lány, akié a punci. Ha szeretek egy lányt, akkor a punciját is szeretem úgy ahogy van.
2011. márc. 25. 07:40
 8/16 Joco901019 ***** válasza:
Nekem mindegy, hogy babapuncija van a lánynak vagy húsos úgyis a szép arcáért fogom szeretni és amilyen belső tulajdonságai vannak.
2011. márc. 25. 08:13
 9/16 anonim ***** válasza:
nem gondolok róla semmit, nem a punc*ija formájába fogok beleszeretni.
2011. márc. 25. 08:29
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem uncsi még ez a kérdés?
2011. márc. 25. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!