Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a túlzottan nagy kisajkakról?
Figyelt kérdés
szerintetek csúnya?2011. márc. 25. 00:11
1/16 anonim válasza:
Szerintem nem gond. Viszont van erről egy vicc.
Niki Lauda levele Tina Turnerhez, a hölgy kisajak plasztikája után: Kedves Tina! Köszönöm a füleket! Üdv: Niki.
2/16 anonim válasza:
Igazából mindegy. A csaj személyisége számít. Meghogy lenyeli-e. Vagy szereti e seggbe. Ilyenek. A többi lényegtelen.
3/16 anonim válasza:
Hát, ha túlzottan nagy, akkor csúnya, ha csak egy kicsit nagy akkor egy kicsit csúnya. Ha átlagos, akkor csak egyszerűen csúnya. Úgy is mondják a puncira, hogy az a lányok "csunyája". Nem is értem mit akarsz ebből az egészből kihozni. Van olyan nemiszerv, amelyik szép netán? Én nem hinném, persze az ízlések és pofonok...
4/16 anonim válasza:
Nem csúnya, szeretem az olyan húsosat is. Bár nem sok olyannal volt dolgom.
Amúgy volt már hasonló kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
5/16 anonim válasza:
3-ik válaszolónak: Hogy ne lenne szép nemi szerv? Szinte mind szép, kivéve a csúnyákat.
Ezek szerint neked nem tetszenek se a férfi se a női nemi szervek? Akkor így nem fogod örömét lelni a szexben sem.
Furcsa egy lány lehetsz, a szavaidból itélve tuti lány vagy.
6/16 anonim válasza:
ma 00:52
Furcsának lehet furcsa vagyok, de a lány az nem nyert.
Szép szeméremdombot láttam már ruhán keresztül, de a nemi szervek csupaszon nekem nem szépek.
7/16 anonim válasza:
Nem a punci számít, hanem a lány, akié a punci. Ha szeretek egy lányt, akkor a punciját is szeretem úgy ahogy van.
8/16 Joco901019 válasza:
Nekem mindegy, hogy babapuncija van a lánynak vagy húsos úgyis a szép arcáért fogom szeretni és amilyen belső tulajdonságai vannak.
9/16 anonim válasza:
nem gondolok róla semmit, nem a punc*ija formájába fogok beleszeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!