Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Blackprincess kérdése:
Nekem befelé növő mellbimbóm van?
Figyelt kérdés
Nekem csak akkor jön ki a mellbimbóm ha ráz a hideg vagy szex közbe.Ez normális?Vagy mindig állnia kéne?2011. márc. 24. 22:24
1/7 anonim válasza:
Képet!/ Persze csak ha csaj vagy/
:D
2/7 anonim válasza:
Itt van kép róla,de szerintem neked inkább a lapos..már abból,amit leírtál erre következtettem.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem fogok feltenni képet a mellemről!
Hát ugy tünik hogy nekem befele fordulo a kép alapján.
2011. márc. 24. 22:59
4/7 anonim válasza:
nekemis. de csak az egyik. de senkit sem érdekel. senki nem a mellbimbómba szerelmes :D
5/7 anonim válasza:
De én a mellbimbódba leszek szerelmes. Hehe.
Egyébként létezik ilyen műtét, mutatták a tv-ben, ahol megműtik a mellet, hogy kifelé álljon.
A kérdezőnek: Igen ez normális, hogy befelé áll, és néha kijön a hidegre vagy szexuális ingerre. Nem kell mindig állnia. A strandon is látni ilyen monokinis nőket, akiknek befelé áll.
6/7 anonim válasza:
Semmi gond. Ettől nem lesz kevésbé szép a melled.
7/7 anonim válasza:
Ha zavar, vegyél bimbókiemelőt, de szerintem ráérsz vele, ha majd babát tervezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!